- הוסף לסימניות
אבל אין מקלדת עברית..שמתי קישור על עלי אקספרס
שווה לחכות לבלאק פריידי?
אבל אין מקלדת עברית..שמתי קישור על עלי אקספרס
ואפשר לחסום אותו?שמתי קישור על עלי אקספרס
מה ההבדל בינו ליאנג?המכשיר לא כשר ואין איך להכשירו ככה אמר לי בעל חנות כשרה.
תומך כשר?ראיתי את זה בעלי אקספרס תומך עברית ב88 דולר
גם אם הוא לא אפשר לפתוח אותו בכל תחנת שירות של חברת התקשורת או חנות פלאפוניםת
תומך כשר?
אתה בטוח לגבי הדגם הזה, כי כתבו למעלה שאין אפשרות,גם אם הוא לא אפשר לפתוח אותו בכל תחנת שירות של חברת התקשורת או חנות פלאפונים
את בטוחה שזה עובד על סים כשר?הזמנתי
יצא 250 שקל עם קופונים
שום דבר לא בטוח. אבל בשביל זה יש את החנויות בדוידיקהאת בטוחה שזה עובד על סים כשר?
ו250 זה כולל מכס?
אני עשיתי פעם וזה היה בחינם.אתה בטוח לגבי הדגם הזה, כי כתבו למעלה שאין אפשרות,
וא"כ אז הוא תומך בכל החברות?
וכמה זה עולה הפתיחה?
אין רדיו.מישהו יודע על מקום שמוכרים את הטלפון הזה (f21pro) ללא וויפי אבל עם אפשרות להתקנת אפליקציות (שלא דורשות אינטרנט) כי אם אני רוצה אפליקציה כמו תפילון ומשחקים ועוד אז במקום שחסום התקנת אפליקציות אז גם אפילו את האפליקצות האלו לא יהיה ניתן ואני מחפשת שכן יהיה ניתן(הכוונה לדוגמא שולחים אפליקציה דרך הבלוטוס ויהיה ניתן להתקינו שזה בינתיים לא מצאתי! אמרו לי שלא יהיה ניתן כי חסום להתקנות) וכמובן ללא וויפי
ומדובר על הההוא של ה64 גיגה!!
אשמח למי שיודע כי בררתי הרבה
וגם האם יש בזה רדיו???(ואם כןבאיזה אוזנייה משתמשים?)
תודה רבה
ביקשו שאשלם מכס.250 זה כולל מכס?
עם טאץ'?בארץ מפרסמים את זה ב300 שקל
באליעזרה משהו כזה וגם בחנות ביחזקאל צמוד למשכן התכלת ב320עם טאץ'?
איפה?
חצי טאצ'?באליעזרה משהו כזה וגם בחנות ביחזקאל צמוד למשכן התכלת ב320
מצאת? אשמח שתעדכני מאיפהמישהו יודע על מקום שמוכרים את הטלפון הזה (f21pro) ללא וויפי אבל עם אפשרות להתקנת אפליקציות (שלא דורשות אינטרנט) כי אם אני רוצה אפליקציה כמו תפילון ומשחקים ועוד אז במקום שחסום התקנת אפליקציות אז גם אפילו את האפליקצות האלו לא יהיה ניתן ואני מחפשת שכן יהיה ניתן(הכוונה לדוגמא שולחים אפליקציה דרך הבלוטוס ויהיה ניתן להתקינו שזה בינתיים לא מצאתי! אמרו לי שלא יהיה ניתן כי חסום להתקנות) וכמובן ללא וויפי
ומדובר על הההוא של ה64 גיגה!!
אשמח למי שיודע כי בררתי הרבה
וגם האם יש בזה רדיו???(ואם כןבאיזה אוזנייה משתמשים?)
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //