מצטערת לאכזב את הציבור שבונה על ה"דיאטה" הזאת.טוב אז כרגע אני פנויה יותר לפרט..
קודם כל כמה מילים מתוך האתר של אהובה קשת
הצבתם לעצמכם מטרה להוריד במשקל- חשוב מאוד ליצור תמונה של האני עם המשקל הרצוי, דמיינו את עצמכם עם כל החושים, מה תראו במראה, מה תשמעו, איך תחשבו כשתהיו רזים יותר, איך תהייה התחושה בגוף בלי הכרס, כשאפשר להתכופף בקלות,
איך תרגישו ללא הקילוגרמים המיותרים.
ההדמיה הזו מעבירה מסר עוצמתי לתת מודע – ככה אני רוצה להראות וזה מרגיש לי מצויין!!הכרתי מישהי שעשתה את ההדמיה הזו עם עצמה כל יום , 3 פעמים ביום, וירדה ככה 25 קילו…שווה לנסות!
וטיפים שלי
יעיל בהרבה לדמיין את עצמי בסיטואציה הנוכחית במשקל הרצוי, מה זה אומר? למשל אני רוצה להגיע למשקל 55 ק"ג, סבבה. תדמייני את עצמך כיום, בגיל שאת נמצאת בו, בסדר היום המוכר לך, עם הילדים שלך או כל מה שסובב אותך בשגרה המוכרת רק עם המשקל הרצוי
זאת אומרת לא בעוד שנתיים אני אראה, ארגיש, אתנהג כך וכך. אלא היום. אני קמה מלאה באנרגיות, מתפנקת על משקה בריא ואהוב, נהנית לראות את עצמי במראה! הבית מושפע מהתחושה הטובה שלי וכן הלאה. נסי לחוש את זה כמציאות ממש. ככל שתרפי ותתני לדמיון שלך מקום חי ואמיתי, מתוך הרפיה , כך ההשפעה על המציאות תהיה משמעותית יותר
דבר נוסף, דמייני על דרך החיוב. אני עולה בקלות מדרגות. אני מחוייכת. אני מלאת עשיה. טעים לי. אני שבעה
ולא: אני לא כבדה, אני לא עייפה, אני לא אוכלת שטויות. תת המודע שלנו מסנן את המילה לא.. מה מתקבל? אני כבדה.. עייפה וכו
עוד משו.. התמקדי בתוצאה ככל שניתן ופחות בדרך..
דרך: אני מצליחה למצוא בייביסיטר שתשגיח בזמן הספורט, אני עושה כל מאמץ להספיק לבשל ארוחות בריאות, אני קמה מוקדם בשביל להספיק הליכה..
תוצאה: אני רזה! אני מנהלת סדר יום של רזים, עושה הליכת בוקר, אוכלת ארוחות בריאות, אני שבעה, אני יפה, אני מרוצה, מסופקת..
מובן? (ההסבר לכך הוא שההתמקדות בדרך מפילה אותנו לאכזבות שלנו מול עצמנו.. תמיד אני מחליטה שאני אשיג בייביסיטר בסוף מורחת את הערב.. לצורך הדוגמא)
ועוד אחד. וסורי מראש.. הדמיון שהכי עובד הוא בדקות הקרובות להירדמות ובדקות הצמודות להתעוררות. אז תת המודע שלנו פועל והמודע מנמנם..
אויש. באמת מתסכלמצטערת לאכזב את הציבור שבונה על ה"דיאטה" הזאת.
אני עושה ככה כבר כמה שנים, ולא ירדתי כלום!!!!
ואני שומרת על תזונה מאוזנת (אפילו קיצונית לפעמים), ללא סוכר וללא קמח.
ספורט יומיומי....
ועבודה מחשבתית תודעתית חזקה מאוד.
ועדיין...
תקועה על אותו משקל.... (גבוה...)
ברור שבפיקוח. לא לבד.אויש. באמת מתסכל
אצל מאמנת תזונה? מטפלת?
ומה הסיבה שאת ממשיכה בעבודה התודעתית במשך שנים?
למה צריך לזה פיקוח ולא לעשות לבד?ברור שבפיקוח. לא לבד.
פיקוח על הענין התזונתי.למה צריך לזה פיקוח ולא לעשות לבד?
באסה.. אולי תנסי ליווי גם בחלק התודעתי?ברור שבפיקוח. לא לבד.
הסיבה שאני ממשיכה, כי אני לא אוהבת את עצמי שמנה.
אני כל הזמן רואה את עצמי רזה.
ממש לא משלימה עם השומן.
מרגישה רזה, מדמיינת רזה, חושבת על עצמי במושגים רזים וכו' וכו'. עושה לי טוב (לנשמה) לא עוזר לגוף....
תודה, את מהממת, המילים שלך נותנות כח, באמת ניסיון קשה(רק מי ששמן יכול להבין...)באסה.. אולי תנסי ליווי גם בחלק התודעתי?
נשמע שמשהו שם מתפספס
וכל הכבוד שאת ממשיכה למרות
אני במקומך כבר הייתי מרימה ידיים
אגב אצלי זו הדיאטה היחידה שעבדה. לגמרי לא האמנתי בדיאטות
כל האחים שלי שמנים, ו"זה הגנים שלנו".. והיום אני כאילו לא קשורה למשפחה בקטע הזה, חיה וחושבת על האוכל ממקום אחר
בזמן שאני אישה שמתההה על אוכל וכביכול מרקע שלא יודע לסתום תפה.
ויותר מהכל, אני פשוט נהנית ואוהבת את זה. לא רק ת"להיות רזה" גם תיומיום הזה
לפעמים זה בדיוקממש לא משלימה עם השומן.
שירי שלוםבואי נגיד ככה.. אין מי ששינה את האכילה והמשקל שלו בצורה יציבה לאורך זמן,
בלי שעשה שינוי מחשבתי.
יש כאלו שהעבודה המחשבתית והרגשית פשוט מניעה את העשיה שלהם בלי מאמץ נוסף,
לא אצל כולם זה ככה - אבל יש כאלו שכן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים