את מבני ברק?היי,
אני רוצה לשפר את הדיבור שלי באנגלית ואני משתדלת לדבר כל יום עם חברה באנגלית (אנחנו באותו רמה)
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון טיפים ועצות איך לעשות את זה הכי יעיל
תודה
הכיוון נכון, אבל עדיף מישהו ברמה יותר גבוהה.אשמח לשמוע מבעלי ניסיון טיפים ועצות איך לעשות את זה הכי יעיל
לתכנן כל פעם מה יהיה הנושא שיחה שיפתח את השיחה הבאה-היי,
אני רוצה לשפר את הדיבור שלי באנגלית ואני משתדלת לדבר כל יום עם חברה באנגלית (אנחנו באותו רמה)
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון טיפים ועצות איך לעשות את זה הכי יעיל
תודה
מי שלומד דרך לינג קיולתכנן כל פעם מה יהיה הנושא שיחה שיפתח את השיחה הבאה-
אפשר נושא רנדומלי,
אפשר להקשיב לאותו פודקאסט ואז לדבר על הפודקאסט- כל אחת אומרת מה היא אהבה במיוחד מהדברים שנאמרו או מה היא היתה רוצה להוסיף לדברים הנ"ל,
או ללמוד יחד הלכה מספר באנגלית ואז לדבר על ההלכה שלמדתם.
להתאמן לפני השיחה על אוצר מילים כמה שיותר רחב שמתאים לנושא, ועל משפטים שמשלבים את המילים האלו, ככה תוכלי לשלוף אותם מהר וזורם יותר במהלך השיחה.
לבחור רשימה של נושאי דקדוק, שכל שיחה-שתיים, שמים דגש על נושא אחר.
אפשר ללמוד שם אנגלית?![]()
Toucan - Learn a new language just by browsing the internet.
Toucan is a free web browser extension that helps you learn new languages without flashcards, hours-long classes or intimidating tests.jointoucan.com
המקום היחיד עם פודקסטים שאני מכיר בנטפרי זה בzing
יש גם פודקסטים בקול הלשון (הקרויים גם שיעורים)
אני הייתי ברמת אפס/מינוס ולמדתי בקבוצה מסודרת במשך כחצי שנה שבה קיבלתי את היסודות והבסיס.
לאחר מכן, בחיים עצמם כמו שאומרים, ניסיתי לעשות כל מה שאפשר באנגלית, פלאפון באנגלית, פודקאסטים ושירים באנגלית וכו'. נסיתי אפליקציות ללימוד.
אם יש לך מכשיר סמארטפון או משהו אתה יכול לדבר עם הAIבגדול, בנקודה הנוכחית שלי,
חושב שהכי יכול לעזור - לדבר עם דובר אנגלית
שפת אם,
למצוא כזה אחד בסביבה הטבעית/
לעזור ולהיעזר לאחד כזה/
בתשלום.
הבעיה שלא מוצא מישהו כזה וחבל לי ממש
שאחרי כל כך הרבה השקעה לא אגיע ליעד.
לכן אשמח מאוד לכל טיפ או רעיון עזה והכוונה מניסיון. תודה רבה!
גם במחשב, וזה אשפה.אם יש לך מכשיר סמארטפון או משהו אתה יכול לדבר עם הAI
האמת נסיתי כמה כאלה, לא מצליח להתחבר לזה בתכלס לא אפקטיבי, לי בכל מקרה.אם יש לך מכשיר סמארטפון או משהו אתה יכול לדבר עם הAI
מעניין, למה?מי שלומד דרך לינג קיו
יודע שהוא חולק על הדרך הזאת
וטוען שהיא ממש לא נכונה
LIVING LECHAIMאיך אפשר למצוא פודקאסטים באנגלית שפתוחים בנטפרי\אתרוג?
מעניין, למה?
(ומה זה הלינג-קיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //