כל עם ישראל ערבים זה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
האם משתלם ?
אשמח לכל מידע בנושא מנסיון בלבד!
אשמח לכל מידע בנושא מנסיון בלבד!
נערך לאחרונה ב:
מבררת עבור אחותי, אמרו לה שמשלמים לה את שכר הלימוד כמעט במלואו אך מלגת מילגו משולמת ישירות לחשבון בנק ולכן לא בטוח שתהיה זכאית...לא נתקלתי שזה מנע ממני קבלת מלגות.
למעשה הסכום שהם נותנים יכול לכסות את כל העלות,
אני כיסיתי יחד עם מלגת מלגו.
למה שלא יהיה משתלם?
לשיקום מקצועי כן אך זה לא מכסה את כל שכר הלימוד אם היא תקח רק מלגות זה כן יכסהלכן לא תהיה זכאית לשיקום מקצועי?
לזה התכוונתי תודה רבה !!לא הבנתי למה את מתכוונת...
אני מקבלת גם משיקום מקצועי וגם ממלגת מלגו.
דמי השיקום לא מכסים אבל המלגות שמתקבלות יכולות לכסות יחד עם דמי השיקום ואפשר לקבל גם וגם, מנסיון.
לגבי השאלה על הטבות נוספות -
1. איבחון תעסוקתי רציני
2. דמי נסיעות בתח"צ / אם יש קושי בהתניידות החזר תשלומים על מוניות
3. תשלום על ציוד לימודי בסכום נכבד
4. ועוד
יש לך מושג כמה כסף מביאים למחשב?הם מביאים סכום חלקי או ממש מלא?שנה ראשונה - מחשב וכל מיני נלווים
שנים אחרות - כן, ציוד וספרים
תודה רבה!!יש להם תקרה עד כמה ,
אבל כמה אלפים טובים.
יש גם אפשרות לקבל משכורת חודשית [בערך 4,500] מלבד התשלום על הלימודים נסיעות וכו'
אמרו לה על משהו שיש החזר עד 500 שקל לשנה
על הכל בכללי או רק למחשב??שנה ראשונה בערך 4,000
שנים לאח"מכ בערך 1,000
שלום וברכה האם תוכל לענות לי על כמה שאלות בנושא?שנה ראשונה השתמשתי למחשב,
שנה שנייה - כללי.
שלום וברכה האם תוכל לענות לי על כמה שאלות בנושא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים