הבעיה מתחילה עם כל המעירים...אני גם ישן בסביבות ה4-5 ויודע שזה ממש גרוע.
אבל מה לעשות שלישון זה משעמם ואין זמן לזה...
תרתי משמע...הבעיה מתחילה עם כל המעירים...![]()
אני לא רוצה להעיר אבל מבוגר זקוק ל6-7 שעות שינהכמה שעות מומלץ לישון בלילה?
אני יישנה בין 4 ל 5 שעות, ולדעתי זה מספיק.
רק שהעירו לי שזה לא טוב והורס את הגוף וכו'.
אם אני מרגישה שככה זה טוב לי, יש בזה בעיה?
גילאי 20+
לא נעלבת, אני פשוט מתפקדת מצוין גם עם 4 שעות כמו היום...אני לא רוצה להעיר אבל מבוגר זקוק ל6-7 שעות שינה
אם זה נראה לך מספיק , אולי תתיעצי אם מומחים לכך , בכל אופן אל תעלבי![]()
ידוע.מחוסר שינה אפשר למות
הרב עובדיה, הרב אליישיב, הרב שטיינמן ועוד כמה ישנו ביום? אולי 2-3 שעותמחוסר שינה אפשר למות
זה יכול להזיק לגוף בטווח הארוך, אולי עכשיו את לא מרגישה כי את צעירה יחסית.כמה שעות מומלץ לישון בלילה?
גילאי 20+
נכון,הרב עובדיה, הרב אליישיב, הרב שטיינמן ועוד כמה ישנו ביום? אולי 2-3 שעות
ובאיזה גיל הם נפטרו? 90-100
אם ככה שווה לישון קצת...
כמובן שהכל בהומור, מה שהחזיק אותם זה התורה בלבד-"כי הם חיינו ואורך ימינו..."
גרוע.כמה שעות מומלץ לישון בלילה?
גילאי 20+
לגמרי!אבל מה לעשות שלישון זה משעמם ואין זמן לזה...
מפיך (ממקלדתך) לאלוקים!!!שעות שינה מומלצות למבוגרים
שעות שינה במבוגרים-צעירים - מגיל 18 עד 25
משך השינה המומלץ: 9-7 שעות
בטווח הנורמה התקינה: 11-6 שעות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //