נכתב ע"י nיה;1559025:לאה את לא צודקת.
לפי הדברים שלך יכלה ההיא לשלוח בפרטי 1,000 סוגי שמות בלי הגבלה, וכך היא כביכול "תופסת" את כל השמות.
זה כמו בתיווך. אדם שיבוא ויגיד על דירה שהיא מועמדת למכירה ויגיד אח"כ שהוא רוצה תיווך לא זכאי לקבל שקל, כי ייתכן שהיינו יכולים להגיע לדירה בלעדיו.
אנגליקו - יש כבר מסעדה כזונכתב ע"י שרהלע;1559150:שם יפה בהחלט.
אני לא מזלזלת בזה בכלל. למרות שצריך לחשוב אם זה פותר לנו את הבעיה של השם אנג'ל. (שזה גורם לאנשים לחשוב על זה כמאפיה ולא כמסעדה)
אנגלינו - מסעדה איטלקית
אנגליקו
למען ההגינות אני חייבת לציין שלא כתבתי את זה מראש שהזוכה יתוגמל. חשבתי להפתיע בסוף, או לפתוח אשכול מסודר לזהנכתב ע"י שקדיה;1559174:סליחה לאה אבל בנוגע להדר הם לקחו אותך כאסטרטגית וביקשו ממך רעיון בתשלום
אז כל השאלה בינכם היתה אם הרעיון שלך עלה אצליהם לפני כן או לא
אבל הם ידעו שאת תבקשי על הרעיון שלך כסף
כאן היא מלכתחילה ביקשה ללא תשלום (עובדה שהציעה בתמורה ארוחה זוגית)
!
נכתב ע"י צ פומרנץ;1559378:יש כל מיני שיטות שיווק. כאן זה לא נשמע לי כ"כ שיטת שיווק.
אני חושבת, שבמקרה שהייתי לוקחת את התכנון שלה , הייתי שואלת רב מה לעשות. לדעתי, היא נסתה לשווק את עמצה בצורה מעניינת - תראי, אני מעצבת ומתכנת יפה, אולי בא לך לקחת אותי?!
נכתב ע"י gg;1559125:מה שלדעתי לא פייר בסיפור הזה שהיא אכן חסמה רעיונות של אנשים אחרים
ןגם אני חשבתי על השמות האלה והייתי נותנת לך בחינם
נכתב ע"י תקוה;1559834:לדעתי-
לבקש בפורם שיווק שם לעסק זה כמו:
לשבת בגינה על הספסל ולהודיע: "מחר 'יום העצמאות'. אני צריכה בייבי ביטר לנסיכה בבוקר. מי מתנדבת?"
ועונה לי שכנה שעבודתה בבקרים כמטפלת "אני!"
האם אתן לה לשמור על ביתי ללא תשלום כי הציעה את עצמה? לא יעלה על הדעת!
ולמה? כי זו העבודה שלה!
אבל היא הציעה את עצמה. היא יכלה לשתוק.
היא רצתה להקל עלי שלא אשאל 20 נשים ואהיה מתוסכלת.
ואני אשלם לה כי זו העבודה שלה.
הן גם לא תעזנה לבקש ממני עיצוב הזמנה לבת מצוה ללא תשלום.
נכתב ע"י sh12;1559847:ראשית, הבקשה בוקשה בפורום איש את רעהו ולא בפורום שיווק.
בסיפורך: את ביקשת מתנדבת. ההיא התנדבה. האם בסוף היום היא "תדרוש" תשלום מכובד???
או שמתאים שתגיד לך מראש. אני יכולה בתעריף XXX.
(או שאת מעצמך תשלמי לה סכום מלא/סמלי כהחלטתך...)
נכתב ע"י sh12;1559894:לא,
היא ביקשה את הבקשה באיש את רעהו, ושם נענתה. ואח"כ נדרשה לשלם.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=203632
נכתב ע"י שרהלע;1559899:למען ההגינות, אציין שזה לא נכון.
האשכול של התחרות שמות נפתח אחר כך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים