עו״ד שמתמחה בועדות רפואיות:
הלל 0556550817
לי הוא עזר מאד
לא היה לי מקרה כזה.שואלת ספציפית על מצב שצריך לפנות לבי"ד לעבודה
אחרי ועדת ערר
האם עזר לך במצב כזה?
איפה בארץ הוא מקבל?עו״ד שמתמחה בועדות רפואיות:
הלל 0556550817
לי הוא עזר מאד
יש לי קרוב מדרגה ראשונה שעשה זאת.האם יש למשהו נסיון-בפניה לסיוע משפטי -ובי"ד לעבודה,אחרי שבטו"ל לא אישרו
נשמח לעצות והכוונה בנושא
באזור ירושלים.איפה בארץ הוא מקבל?
יש לי קרוב מדרגה ראשונה שעשה זאת.
אם יש לכם שאלות ספציפיות אוכל לשאול
תפנו לרב גודנטל מדגל התורה
שיבדוק את התיק שלכם
אני בהנחייתו פניתי ב2 תיקים לבית הדין ולסיוע משפטי.
(באחד, קיבלתי הכל ברגע שביטו"ל קיבלו את העתק הפניה לבית הדין... בשני באמת ויתרתי בהמשך כי הבנתי שאין סיכוי לקבל יותר ממה שקיבלתי)
אני לא מכירה את כל הכללים של ביטוח לאומי, ולא יודעת מה התיק שלכם.אנחנו רוצים לדעת האם הפניה לבי"ד שווה את המאמץ-האם יש סיכוי שיאשרו יותר ממה שאישרו אחרי ועדת ערר.
לדעתנו כן-יש אובדן כושר עבודה מוחלט
מי שיכול להוסיף מנסיונו-מה התהליך,האם לקחת עו"ד ?
@שריתיש
האם פנית לסיוע משפטי ממשרד המשפטים-והם טיפלו בזה?
אז אצלו לא היה מדובר באובדן כושר עבודה, אלא בקצבת ניידות, והוא קיבל את מבוקשו לאחר הפניה לבית משפטאנחנו רוצים לדעת האם הפניה לבי"ד שווה את המאמץ-האם יש סיכוי שיאשרו יותר ממה שאישרו אחרי ועדת ערר.
לדעתנו כן-יש אובדן כושר עבודה מוחלט
מי שיכול להוסיף מנסיונו-מה התהליך,האם לקחת עו"ד ?
@שריתיש
האם פנית לסיוע משפטי ממשרד המשפטים-והם טיפלו בזה?
הבעיה הייתה מול הביטוח הלאומי או מול הועדה של משרד הבריאות ?אז אצלו לא היה מדובר באובדן כושר עבודה, אלא בקצבת ניידות, והוא קיבל את מבוקשו לאחר הפניה לבית משפט
אבל התהליך היה ארוך ומתיש.
ועדות של הביטו"להבעיה הייתה מול הביטוח הלאומי או מול הועדה של משרד הבריאות ?
משום מה הבנתי שאין ועדה לניידות בביטוח לאומיועדות של הביטו"ל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים