לדעתי הסיכון היותר גדול זה שתקני משהו שלא מתאים לך (העיקר I7, כמובן...) יש המון פרמטרים במחשב ומישהו שקונה, ודאי בסכום כזה, חייב שמישהו שמבין יתאים לו.אני צריכה מחשב (נייד) חדש לעבודה
מוכנה להשקיע 6-7 א"ש
מישהו קנה דרך האתרים?
עלול לקרות בעיות?
מה הדרך הנכונה להבטיח את הקנייה שלי?
אילו אתרים נחשבים מוכרים?אתר מוכר, זה המינימום הנדרש.
אני יודעת בגדול מה אני צריכה שמתאים לתוכנות שאני עובדת עליהןלדעתי הסיכון היותר גדול זה שתקני משהו שלא מתאים לך (העיקר I7, כמובן...) יש המון פרמטרים במחשב ומישהו שקונה, ודאי בסכום כזה חייב שמישהו יתאים לו.
איך אני בודקת אתזה?לעצם השאלה לדעתי אם זו חנות שמפרסמת בזאפ (אפשר גם לראות כמה זמן היא קיימת בזאפ) זה מספיק בטוח.
ישנם אתרים שאפשר לשלם בפייפאל -תמיד מומלץ!
איזה זה מהזהוהים?איך אני בודקת אתזה?
נכון,לא חייב לקנות כל דבר מאלי אקספרס
אח''כ מאיפה דרייברים?
חלפים?
כנ"לאני הזמנתי משניידר לאחר המלצות והייתי מרוצה
אפשר קישור?אני הזמנתי משניידר לאחר המלצות והייתי מרוצה
אפשר קישור?
גם וגם זה מה שהמליצו לי מה שהיה מתאים לצרכים שליולמה קנית דרכם? כי יותר זול?
שזו חנות הקיימת בזאפ הרבה זמן וכואיזה זה מהזהוהים?
אילו אתרים נחשבים מוכרים?
לעצם השאלה לדעתי אם זו חנות שמפרסמת בזאפ (אפשר גם לראות כמה זמן היא קיימת בזאפ) זה מספיק בטוח.
אצל טכנאי מקומי (עם המלצות), (ניתן אצלי...)אם קניתם מחשב דרך אתר כלשהו, איך התקנתם תוכנות מקצועיות?
(לא אופיס....)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים