נכתב ע"י חזון;1321868:אפשרות הנמכת/הגבהת עוצמת הקול חשובה
(לפעמים שומעים שיעור שמוקלט בשקט ומגביהים את הווליום וכשיש התרעה כל הבנין רועד....)
תודה על היוזמה ועל ההשקעה
נכתב ע"י הדרה;1321876:ב"הגדרות צלילי התראה"
הלחצן של בדיקה בהתרעה רגילה לא פעיל
נכתב ע"י גפ"ן;1321933:בתצוגה החדשה החלון מראה לי אזעקות לא לפי השעה הנכונה, לדוגמא הוא מעלה לי אזעקות שהיו משעה 6:37 וכן הלאה, כרגע הוא מתריע לי על אזעקות בשעה 8:07
מה זה?
נכתב ע"י s_h;1321345:יש לי אפשרות לשנות את סגנון ההודעות לצורה הבאה
החסרונות:
לא ניתן להגדיל את גודל הטקסט.
האפשרות להעתיק את הטקסט על די לחיצה עליו תתבטל (ניתן לפתור על ידי הוספת הגדרה להעתיק אוטומטית כל התרעה ללוח העריכה.)
ההודעה לא תמיד בולטת.
היתרונות:
החלון לא מפריע לפעולות אחרות במחשב.
החלון גודל בצורה יפה לפי גודל הטקסט.
החלון מופיע 30 שניות ללא שבזמן הזה התוכנה נמנעת מלבדוק התרעות חדשות.
משאבי המחשב שבהם התוכנה עושה שימוש יורדים.
אשמח לשמוע את דעתכם לכאן ולכאן.
נכתב ע"י משיקו;1322109:בהגדרות צלילי התראה
אם אפשר להוסיף אפשרות בהתראה רגילה בצלילים גם ללא צליל דהיינו רק הודעה קופצת
נכתב ע"י משיקו;1322109:בהגדרות צלילי התראה
התמגן בתוך: אם יש אזעקה במספר איזורים עם זמני התמגנות שונים מופיע הזמן הקצר ולא: בני ברק - התמגן בתוך 1:30 אשכול - התמגן בתוך 0:15
תודה רבה!!!
כשאני עדכנתי חדש לא ראיתי הסטוריה קודמתנכתב ע"י גולד;1322131:אם התקנתי את התוכנה עכשיו
אני לא יכול לראות את כל ההיסטוריה שהיתה?
נכתב ע"י גולד;1322131:אם התקנתי את התוכנה עכשיו
נכתב ע"י גולד;1322131:אם התקנתי את התוכנה עכשיו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים