נכתב ע"י ip6;1326770:אצלי זה קרה והתקנתי מחדש, זה סידר את זה.
נכתב ע"י אך;1326777:ראשית, תודה רבה גדולה לר' הורן, התכנה עד עכשיו היתה נהדרת ומועילה מאד!
שנית, איך מסדרים את הבעיה שכבר הועלתה כאן לפני? ניסיתי להתקין מחדש אבל הוא מתעקש איתי. גם כשאני מנסה להכניס אי אילו פרטים הוא נשאר תקוע. מכבה מחשב, מדליקה מחשב ו... נאדה. מה עושים? אני הייתי מתעדכנת דרך התכנה היכן יש התרעות וכבר כמה ימים שההודעה הזו (תיבת דו שיח) נמצאת על שולחן עבודה ולא זזה. דבר ראשון איך אני מסירה את תיבת הדו שיח המעצבנת הזו? ואיך אני מתקינה את התכנה מחדש בצורה תקינה?
ושוב, תודה רבה.
אם התוכנה התעדכנה בזמן שהמחשב היה כבוי צריך להתקין מחדשנכתב ע"י כוכב הצפון;1327345:א. למה רשום בהיסטוריב רק מספר מרחב והרבה סימני שאלה ולא המוקומות בו הייתה אזעקה?
ב. האם אצל כולם זה ככה, כשאני מכבה את המחשב ומדליק בחזרה, צריך כל פעם להתקין מחדש?
תודה לכל תשובה!
לא, אני מתקין כשהמחשב דלוק...נכתב ע"י חנון;1327347:אם התוכנה התעדכנה בזמן שהמחשב היה כבוי צריך להתקין מחדש
לא הבנת אותי...נכתב ע"י כוכב הצפון;1327373:לא, אני מתקין כשהמחשב דלוק...
תודה!נכתב ע"י חנון;1327378:לא הבנת אותי...
אם שי מעדכן ונותן גירסה חדשה לתוכנה בזמן שהמחשב שלך כבוי, כשתדליקי את המחשב לא תראי את התוכנה.
ככה זה אצלי בכ"א.
נכתב ע"י כוכב הצפון;1327345:א. למה רשום בהיסטוריב רק מספר מרחב והרבה סימני שאלה ולא המוקומות בו הייתה אזעקה?
ב. האם אצל כולם זה ככה, כשאני מכבה את המחשב ומדליק בחזרה, צריך כל פעם להתקין מחדש?
תודה לכל תשובה!
אני מתכוון שעשיתי הפעל בכתובת שהופיע בהודעה הראשונה שלך!נכתב ע"י s_h;1327453:א. המחשב שלך באופן כללי בעברית או באנגלית?
ב. מעולם לא התקנת את התוכנה לא בפעם הראשונה ולא בפעמים שאחריה. אין לתוכנה שלי התקנה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים