- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;796425:פינתי,
היית צריכה לשים את התגובות שנכתבו מתחת לפוסט הזה
אני לא יודעת אם זה כ"כ מרגש שהם העלו את זה
כמויות השנאה והבערות שנשפכות שם עצוב ביותר
קראתי ונדהמתי אני אפילו לא מעיזה להעלות את זה לכאן
נכתב ע"י תור הזהב;796406:נעמה, נראה לי שהם קראו פה את האשכולות לפני שהם הכניסו את הכתבה...שימי לב לציטוטים ולרוח הנושבת.
והסיקור המרושע מראה כמה שלא צריך לתת לדעותיהם מקום בעשייה נכונה, קידוש ה' בהליכות-כן, רושם-לא.
נכתב ע"י naamah;796433:לא להתרגש.
קריאת טוקבקים בוואינט משולה לחיטוט בפח זבל שלא פונה כבר שבוע.
וזה ממש לא משנה באיזה נושא - ביבי, טיבי, האטום האיראני או תחרות הכרזות בפרוג.
נכתב ע"י naamah;796437:הכתבת בYNET היא דתיה, אגב.
ואני דווקא מעריכה אותם על שבחרו לוותר על הכנסת הכרזה המדוברת (רק כתבו אודותיה ולא הכניסו את הכרזה עצמה).
נכתב ע"י חלומי;796438:נכון
אבל מה שהתכוונתי להגיד
שלא יתרגשו פה "מהקידוש ה'" אפילו לוויאנט זה הגיע
היה עדיף שזה לא יגיע לשם כי כמו שאת אומרת זה זבל שלא פונה שבוע
הבעיה היא שהסירחון שלו נודף למרחוק!!!!!!!!
מי צריך את זה? לא הוסיף לציבור שלנו שום דבר!(רק להיפך)
נכתב ע"י naamah;796447:מה שניסיתי לומר הוא שהטוקבקים בוואינט ידועים כמלוכלכים וכחסרי תרבות דיון בסיסית (ולא משנה מה הנושא הנידון), וסביר מאוד שהם אינם מייצגים את עמדותיו של הרוב הדומם שקורא את הכתבות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים