בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור ריהוט שמגדיר מחדש את איכות החיים בבית.
אני לא נסעתי בכזה אוטובוס אבל במשהו דומה!!!זה באמת מעניין\מפחיד\יפה\כיף..או איך שתקראו לזה..
אני נסעתי בזה שהיתי באמריקה!זה אוטובוס שעושה סיור קצת בעיר ואחר כך נכנס למים!
יש את זה המון בחול!
וזה כיף!!!ממליצה!!
אני לא נסעתי בכזה אוטובוס אבל במשהו דומה!!!זה באמת מעניין\מפחיד\יפה\כיף..או איך שתקראו לזה..
אני נסעתי בזה שהיתי באמריקה!זה אוטובוס שעושה סיור קצת בעיר ואחר כך נכנס למים!
יש את זה המון בחול!
וזה כיף!!!ממליצה!!
מדובר בבית ספר למוסיקה ביהוד (לא דתי) שפשוט עושה עבודה מדהימה.
שמעתי שיר בביצוע שלהם לפני חצי שנה בערך, גרסת כיסוי לשיר לועזי מוכר ומסתבר שזה הצליח לרגש גם את היוצרת המקורית של השיר שהעלתה את זה לפייסבוק שלה וכו'. והבוקר.... נתקלתי בהם שוב, הפעם פרסומת לרשת "קסטרו" לילדים.
יקר, אבל מעניין.
במקלדת הזו הלחיצה על כל קליד מקבלת משמעות שונה ממה שהכרנו עד היום במקלדת פסנתר "רגילה".
ניתן להשפיע על כל קליד בעזרת תזוזות שונות כמו לצדדים/למעלה ועוד...וכך להשפיע על הצליל.
אנסה למצא סרטון שיסביר את זה יותר טוב.