נכתב ע"י שירו;2072860:למה רק הנשים שבאשכול הזה מרגישות צורך להתגונן/להתנצל/להתקיף/לקונן על משקל יתר?
נכתב ע"י גלבוע;2072884:זאת שאלה רטורית?
כי התביעה המערבית 'להיות רזה' מופנית בעיקר כלפי המגדר הנשי, וד"ל.
נכתב ע"י אשר כותבת;2072893:לדעתי, כי כולנו יושבות (יושבות??? רובצות!!) מול המחשב ומול הפורום המרתק, ועובדות רוב היום על המחשב וכדי לגוון בין פסקה לפסקה,מנשנשות עוגה שאבא הביא-קפה חלבי-קורנפלס קריספי- ואם אפשר קצת ביסלי-שניצל מטוגן-פסטה מקורמן-פתי בר עלוב-משמש חבוב-צ'יטוס של הילד(איככ ריח מגעיל)-וחביתה משארותיו של בעל חמד...
וזה מה שיוצא מאתנו!! בטטות מהלכות!!
![]()
נכתב ע"י אשר כותבת;2072893:לדעתי, כי כולנו יושבות (יושבות??? רובצות!!) מול המחשב ומול הפורום המרתק, ועובדות רוב היום על המחשב וכדי לגוון בין פסקה לפסקה,מנשנשות עוגה שאבא הביא-קפה חלבי-קורנפלס קריספי- ואם אפשר קצת ביסלי-שניצל מטוגן-פסטה מקורמן-פתי בר עלוב-משמש חבוב-צ'יטוס של הילד(איככ ריח מגעיל)-וחביתה משארותיו של בעל חמד...
וזה מה שיוצא מאתנו!! בטטות מהלכות!!
![]()
אם האשכול היה נשאר ענייני, גברים היו מרגישים נח לכתוב בו.נכתב ע"י שירו:למה רק הנשים שבאשכול הזה מרגישות צורך להתגונן/להתנצל/להתקיף/לקונן על משקל יתר?
נכתב ע"י m3;2072930:אוי אוי אוי
לפחות - צרת רבים חצי נחמה...!!
נכתב ע"י דיזיין אסתי;2072978:איזה כיף האשכול הזה, נגעו לי בנקודות הכי רגישות שיש לי!!!
מאז שאני זוכרת את עצמי אני חיה על דיאטה פעם למעלה פעם למטה רזה ומאושרת!!!
בעבר עוד היה לי פרק תהילים שד' יעזור לי על תאוות האכילה... קמ"ג
אבל זהו עוד לא!!! עד כמה אפשר???
אי אפשר לקנות בגדים מה שרוצים, אני לא אופה כי זה משמין....וכו
הגעתי למסקנה, ניתוח!!
ואם צריך להיות מעל 90 ק"ג ניתוח אז מ ש מ י ני ם!!!
ותדעו לכן שמאז שהתחלתי בתהליך השמנה, התאווה לאוכל ירדה, השתניתי לטובה!!
מוצאי פסח אפיתי מעל 2 ק"ג והזמנתי את המשפחה לאכול פיצה, כי לא נורא אם אני אוכלת ואני משמינה!!
התחלתי כל יום לאפות עוגיות, עוגות גם בפסח
והחשק לאכול ירד, אני רק אוכלת כי צריך להשמין... והדרך לחלום שמתגשם מתקרב!!
אז יעלה מי עוד רוצה לעבור ניתוח????
אחרי הניתוח נדבר בע"ה!
נכתב ע"י אשר כותבת;2072981:חחחחחחחחחחחח את הזויה!!!
נכתב ע"י דיזיין אסתי;2072992:אני מאוד שלמה עם זה
גם שאלנו לרב שלנו
גם אמא שלי אחרי הרבה שיחות היא ההסכמה, תכלס אני צריכה את העזרה שלה ים הילדים לאחר הניתוח.
צריך להבין מה כל אחד עבר בילדות שלו בקשר לדיאטה. אצלי בבית תמיד הכריחו וחינכו אותי שזה מכוער להיות שמן, הגם שבמשפחה אמא ודודות וסבתות כל החיים הם בדיאטה... ככה שאצלי להיות רזה זה ממש חלום!!!!!
כשהייתי בסמינר אבא שלי היה מבטיח לי אם אני יורדת רק 5 ק"ג היה נותן לי כרטיס טיסה לברזיל שיש לי משפחה! כמה שרציתי ולא הצלחתי!!!!
לא רוצה להרוס לך את החגיגה אבל לא מכניסים יאדם בריא למיטה חולה. ניתוח כמו כל ניתוח זו סכנת חיים. ועושים ניתוח רק אם חייבים. ואם את לא חייבת אז להשמין כדי ...?נכתב ע"י דיזיין אסתי;2072978:איזה כיף האשכול הזה, נגעו לי בנקודות הכי רגישות שיש לי!!!
מאז שאני זוכרת את עצמי אני חיה על דיאטה פעם למעלה פעם למטה רזה ומאושרת!!!
בעבר עוד היה לי פרק תהילים שד' יעזור לי על תאוות האכילה... קמ"ג
אבל זהו עוד לא!!! עד כמה אפשר???
אי אפשר לקנות בגדים מה שרוצים, אני לא אופה כי זה משמין....וכו
הגעתי למסקנה, ניתוח!!
ואם צריך להיות מעל 90 ק"ג ניתוח אז מ ש מ י ני ם!!!
ותדעו לכן שמאז שהתחלתי בתהליך השמנה, התאווה לאוכל ירדה, השתניתי לטובה!!
מוצאי פסח אפיתי מעל 2 ק"ג והזמנתי את המשפחה לאכול פיצה, כי לא נורא אם אני אוכלת ואני משמינה!!
התחלתי כל יום לאפות עוגיות, עוגות גם בפסח
והחשק לאכול ירד, אני רק אוכלת כי צריך להשמין... והדרך לחלום שמתגשם מתקרב!!
אז יעלה מי עוד רוצה לעבור ניתוח????
אחרי הניתוח נדבר בע"ה!
יש מה לעשות, אבל זה כרוך בסוויץ' משמעותי הן בהרגלי האכילה והן בחשיבה.נכתב ע"י רותי12;2072724:יופי! נושא מאד נחמד ומלבב ..חשבתי לפחות בפרוג לא אחשוב על דיאטה ...
לדעתי להיות רזה או שמן זו מתנת שמים זה כמו לדעת מתמטיקה או לא. מי שרזה זה לא בגלל שאוכל בריא. ומי ששמן זה ממש לא מבסלי.
אני יכולה להעיד שאין אצלי אוכל לא בריא. ואני מקפידה על כושר ושתיה וזה לא עוזר לי לרדת גרם אחד בחמש שנים.
למי שיש עצה בנידון שיציע .
האשכול הזה מייאש!
תני לי מייל ... אשמח לשמוע מה יש לך לחדש ל. ..נכתב ע"י וויני פו;2073083:יש מה לעשות, אבל זה כרוך בסוויץ' משמעותי הן בהרגלי האכילה והן בחשיבה.
(םגם אני מאלה שעולים במשקל רק מלנשום)
מי שרצינית ורוצה הכוונה, שתפנה בפרטי. אזהרת מסע: זה לא קל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים