אימוג'י צוחק
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
canon הכי חדשה, דגם 730 אאל"ט.לא בטוח
תלוי בסוג המצלמה
canon הכי חדשה, דגם 730 אאל"ט.לא בטוח
תלוי בסוג המצלמה
כנראה שכןcanon הכי חדשה, דגם 730 אאל"ט.
בשביל להעביר ממצלמה למצלמה לא צריך wifiהשאלה מה הם יכולים לקבל מחברים (?) במצלמה
וואומנסיון
אל תעשו wifi במצלמה ותנתקו את זה
אני הייתי עם חברה באוטובוס
ובדיוק באותו יום קיבלנו מצלמה עם wifi
ודיברנו על זה
ואז חברות שלי ניסו להתחבר אחת למצלמה של השנייה
ואחד האנשים באוטובוס התחבר למצלמה
ולא יצא מזה טוב...
אוקי מצטער לא ידעתיכבוד הרב רבי @כוח עזר היקר והמוערך,
לפני הבעת דעה מנוגדת להרבה רבנים ומחנכים כדאי לברר היטב ולעומק אצל מי שמכיר את התחום.
א. ניתן לפרוץ את החסימה שמתקינות החברות על תשתית ה - wifi, ומהמצלמה להגיע לאינטרנט פרוץ.
זה אכן לא שייך בכל סוגי המצלמות [כלומר, למי שאינו מבין גדול בטכנולוגיה], אבל הפחד עצום.
סיפר לי משגיח שאשתו מורה בסמינר, על בת שקיבלה מצלמה, בת השכנים הראתה לה איך פורצים, ותוך זמן לא מאד ארוך היא כבר קנתה סמארטפון כי לא הספיק לה האינטרנט במצלמה.
אין קץ ליגונם של ההורים, המלקים את עצמם על עצלות קלילה: 'למה לא ניתקנו את המצלמה בזמן'...
ב. האופציה לשיתוף תמונות גם היא בעייתית מאד בפני עצמה, ואני אישית מכיר מקרה לא נעים, שמפני כבוד האתר לא אפרט מהו. דומה למה שכתבה @רות רוזן.
בקאנון אין אפשרות לראות סרטונים רק כאלה שצולמו במצלמת קאנוןאפשר לקבל סרטונים?
זה מגוחך! הוא יכול גם להראות את זה במצלמה שלו.. אז אולי כדאי לנתק גם את האפשרות לראות תמונות במסך???השאלה מה הם יכולים לקבל מחברים (?) במצלמה
האוטנט מוציאים את הרכיב של הwifi והם שומרים את החלק כדי להרכיבו מחדש אם רוצים לקבל אחריות, והם מרכיבים אותו מחדש..אגב, כדאי לשלם לטכנאי שנותן אחריות לעבודתו
אמרה לי משהי שהגמחים שוברים פיזית חלק כלשהן, במצלמות פשוטות זה לא מזיק, אבל ביקרות יותר זה פוגע באחריות, לא יודעת אם נכון או לא.
אגב בהוצאת הוויפי מאבדים את אחריות החברה (שממילא תמיד מתנערת מאחריות)
אגב נוסף שמעתי שניתן להוציא את הוויפי במעבדות קנון (בתשלום) ואז לא מאבדים את האחריות
שְׂמַח שאתה תמים!זה מגוחך! הוא יכול גם להראות את זה במצלמה שלו..
אכן, לשם מה צריך בחור ישיבה מצלמה משלו?אז אולי כדאי לנתק גם את האפשרות לראות תמונות במסך???
נראה לא אמין! כדי להתחבר צריך אישור!מנסיון
אל תעשו wifi במצלמה ותנתקו את זה
אני הייתי עם חברה באוטובוס
ובדיוק באותו יום קיבלנו מצלמה עם wifi
ודיברנו על זה
ואז חברות שלי ניסו להתחבר אחת למצלמה של השנייה
ואחד האנשים באוטובוס התחבר למצלמה
ולא יצא מזה טוב...
אם אתה לא יכול לשתוק מול דברי אז תסביר למה אני לא צודק? ואני לא תמים!שְׂמַח שאתה תמים!
אכן, לשם מה צריך בחור ישיבה מצלמה משלו?
שאלתי את עצמי כבר אתמול, אבל מול דבריך לא יכולתי לשתוק...
נראה לא אמין! כדי להתחבר צריך אישור!
שְׂמַח שאתה תמים!
הפרד בבקשה:אם אתה לא יכול לשתוק מול דברי אז תסביר למה אני לא צודק? ואני לא תמים!
יש לי מצלמה עם wifi וניסיתי למצוא איזה משהו מענין שאפשר לעשות עם זה ולא מצאתי!!
ואני קצת מבין בזה..
מציאות שמוכיחה את עצמה.
אולי כי יש צעירים שלא ממש מבינים את כל הפונקציות באנגלית, אולי כאלו שנתנו אישור...
האמת היא שאין צורך! וגם לי זה מפריע... לנו בישיבה לא היו אפי' נגנים (!!)הפרד בבקשה:
1. נראית לי תמים כי חשבת שלא יוכלו להיות בעיות.
אני אינני מבין בזה, אלא פשוט יצא לי להיחשף למציאות.
2. לא יכולתי לשתוק - חולשה אישית שלי. לא שאני חושב שצריך לאסור, פשוט העלית את העניין אז שאלתי - איזה צורך יש לבחור ישיבה במצלמה משלו?
האמת היא שאין צורך!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //