מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מה הבעיה שלי?

קודם כל קצת על עצמי:
אני מעצבת גרפית כבר כעשרים שנה. מניצני הגרפיקאיות (במחשב) בציבור החרדי.
פעם, כשעוד לא היתה אינפלציה כזו, נחשבתי למקצוענית, לאחת שהתוצר שלה - תמיד טוב ושווה השקעה.
עם סיום לימודי ורכישת ההכשרה הגרפית, בתחילת דרכי ממש, עבדתי במשרד פרסום קטן שעבד עם החברות הגדולות במשק ושם, בעצם, רכשתי מיומנות גדולה מאוד בשטח. כשפרשתי משם הפכתי לעצמאית ובמקביל רכזתי מגמות לעיצוב גרפי בסמינרים. לפני מס’ חודשים, עם שינוי נתוני הבית והירידה בהזמנות הפרטיות, החלטתי לנסות לצאת לעבוד כשכירה.
וכאן מתחילה הבעיה! לא הצלחתי כמעט להגיע לראיון.:confused:
יתכן מאוד שאני סובלת מ-OVERQUALIFIED כהגדרתה של נעמה. המעבידים הקטנים מפחדים שנהיה "ידענים" יותר מהם. אינם מעונינים ב”זקנה” כזו, מחפשים רוח צעירה יותר. מחפשים לשלם מקסימום 30 ש”ח לשעה, או כל סיבה אחרת.
הבו עיצה: האם עלי לזנוח את המקצוע שאהבה נפשי? האם להשלים עם הגזירה ולהפוך למזכירת רופא? האם ללכת ללמוד מקצוע אחר? היש סיכוי בגיל 40+?
ו"אהבתי" לרעך כמוך!
מכובדיי!
יש אומרים שגלויי חיבה מסוג "לייקים"
מקדמים את האתר ובעליו.
והנה העזתי אני הקטן לבקש מהציבור קדוש לבקר בכתובת
www.isrodesign.weebly.com
לחוות דעתכם היקרה לי וללחוץ במידה ואהבתם על "אהבתי"
אי אפשר לתאר כמה טוב יהיה לי.
כולנו רוצים תשומי ...
כמו כן אם מישהו יוכל להתקשר ל"אתרוג" רימון "נתיב" וכדו' ולבקש שיפתחו את האתר לכלל ישראל. זה יהיה ממש נהדר.
בכל מקרה הצלחה לכולם חודש טוב
דברי הקטן
מעריך את כל אחד מכם ושואב השראה מעבודתכם באמת.
ישראל.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה