קהילת הפרסום והקופירייטינג

פורום קהילת פרסומאים וקופירייטרים מהחברה הדתית והחרדית.
מנהלי הפורום: hershy sh, גבריאל פ.
להצטרפות לקהילת הפרסום, הקש כאן

פרסום וקופירייטינג >> תוכן מקצועי

הפקות דפוס

כל מה שקשור להפקות דפוס, הוצאת ספרים לאור וכדו'.
נושאים
8.6K
נושאים
8.6K
אין מי שלא נחשף בעיתוני החג לפרסומות המזעזעות של "עזר מציון" על מס' חולי הסרטן הגדל ל"ע יחד עם צילום המשקף את הגיבוי של גדולי התורה למפעלם. ראיתי שהם ממשיכים (או פונים במקביל לקהל הלא דתי) במודעות שגם הן מציגות ילד חולה ומתנות את המשך היקף העזרה בתרומות הציבור.
וכאן אני פונה אליכם, מכובדי משתתפי הפורום שתעזרו לי להבין ברמה הלימודית (ולא סיפורים או דיונים על יקרת-הארגון ונחיצותו...) כמה עניינים:
1. מדוע מבין כל שלל פעילותיו בוחר הארגון להתמקד אך ורק בזה? האם כי הרגשת האמפטיה לחולים אלו גוברת על כל השאר?
2.ובאמת, מבין כל אלו שהזדעזעו – למישהו ידוע אולי (לא ספקולציות) האם זה אכן גרם לשליפת ארנקים המונית?
3.האם המסר המפחיד לא גורם לחלק מהציבור תגובה הפוכה - רתיעה?
4.ולסיכום: לטווח ארוך, האם נראה לכם שהארגון מרוויח מהקו שאימץ לעצמו, או שהוא יצר איזושהי תדמית קצת בוטה\מוחצנית (בניגוד למיתוג "הצנוע" שאחזו בו עד לא מכבר)?
ושוב, קטונתי אני מול הצוות הפרסומי של הארגון היקר הזה. אך תורת שיווק מתוחכמת יש כאן, ולמידה היא צריכה. ודווקא מפני שאני מוצאת את עצמי מתלבטת אם זה משרת אותם לטוב או לרע (ולעניות דעתי זה כן עושה את העבודה...) אני מחכה לשמוע כאן תשובות ונימוקים מחכימים.
בתודה!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה