קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
אני בכוונה פותחת את האשכול כאן, כי חשוב לי לשמוע את דעתכם כצלמים.

הזמנתי צלם לברית של בני, סכמנו על תשלום של 600 ש"ח עם אלבום של 120 תמונות.
הוא אמר שיש לו אירוסין אחרי באולם ממול ולכן ב18:30 יהיה חייב לעזוב.
קבענו את הברית ב15:30 בגללו.

באולם הכל בהתחלה היה מקסים, באמת היה מקצועי, אחז ראש, צילם את הילדים שלי והתינוק הכל היה בסדר, ואז התחילה הברית אז סכמנו שצילומי משפחה נעשה בסוף.
ופתאום מיד אחרי הברית אני רואה אותו ארוז עם התיק והציוד, השעה היתה 17:00!

בעלי ניגש אליו לשאול מה קרה?
התברר שהיה לו חתונה באותו יום בירושלים ששכח..... והתקשרו אליו שהכלה כבר ממתינה שעה וחצי לצילומים והוא לא מגיע (האירוע שלנו במרחק שעה נסיעה מירושלים)
הוא כמובן נכנס לפניקה ומיד ארז את הציוד לצאת, אנחנו כמובן שחררנו אותו, כי כמובן כלה שמחכה קודמת לצילומי ברית...

הוא ניסה לשלוח לנו מישהו שיחליף, ההוא הגיע צלם עם בעלי את השולחנות, חפש אותי דקה אמרו לו שהלכתי לכמה דקות לטפל בתינוק והוא לקח את הרגליים והלך.

שורה תחתונה אין לי צילומים כלל עם צד הנשים בברית ועם כל האחים והאחיות שלי. כל המשפחה שלי אין לי תמונות. היה גם לא נעים באולם כי כולם שמעו על מה שהיה, דיסדסו נתחו את הסיפור וכו'.

אציין שכבר באותו לילה כשהיתה לו הפסקה בחתונה התקשר להתנצל, להסביר ואמר שמה שאחליט מקובל עלי.

עכשיו האלבום מוכן ואני אמורה לקחת אותו ואין לי מושג כמה לשלם לו??
אני לא רוצה לפגוע בו הוא היה באמת בסדר בהתחלה, והוא אכן נראה אדם טוב וכו', אבל מצד שני אני נפגעתי באירוע שלי וחסרים לי תמונות שלא יחזרו...

מה אתם אומרים???? כמה אני אמורה לשלם?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה