מנסיון, אני יודעת...הקטע יפה מאד. התקשיתי להאמין לשורות האלה. היה פעמיים במטווח, הספיק ללמוד את אופן השימוש ומאז מעולם לא החטיא? מתי - בפעם השניה? ממה שידוע לי זו חתיכת אומנות לירות בחץ וקשת...
אני יותר כיוונתי למספר הביקורים שלו. משתמע שלפני שביקר במטווח - לא נגע בקשת, הרי כתוב בפירוש: "אחרי שהוא קלט איך משתמשים בקשת" - משמע מכאן שלמד במטווח איך משתמשים בקשת.מנסיון, אני יודעת...
דבר ראשון, יש לו ניסיון מהבית. וכתבתי במפורש - אחרי שקלט איך להשתמש... זה אומר גם ללמוד לכוון. דבר שני, אם יש לך ידע בפיזיקה ואתה מצליח לתרגם את זה למעשה - אז בטח, אפשרי.
לא אמרתי קלע כל פעם למרכז, אבל הצליח לצלוף כל פעם לדף...
גם משהו.
אני, למשל, הצלחתי כשזה היה קרוב. אז אמרתי ניתן לו משהו קצת יותר מורכב, הצלחה קצת יותר משמעותית![]()
אישית אני לא אוהבת סופרמנים בספרים שהם לא פנטזיה, אבל הציבור דווקא כן אוהב, ראי ערך אייל גלבוע... בסופו של דבר זו בחירה שלך למה להפוך את הגיבור ועד כמה, חושבת שזה היה טיפונת מוקצן ושינוי קטן יעשה את ההבדל. כמובן - החלטה שלךאבל אני מבינה שכשעושים את הגיבורים למידי מוצלחים במשהו, זה נשמע לא אמין.
אז גם אם זה הגיוני, אז טעיתי. הייתי אמורה לעשות אותו יותר אנושי...
רעיון מעולה!!חושבת שאם תשני את המשפט: "היית אצלנו פעמיים, לא?" ל: "היית אצלנו כמה פעמים, לא?" ישמע כבר יותר הגיוני. מי שירצה - יחשוב שמדובר על הפעם השניה, מי שרוצה - על הפעם האלף...
נראה לי שכבר דיברנו על איכות ספרים וכדו'...אישית אני לא אוהבת סופרמנים בספרים שהם לא פנטזיה, אבל הציבור דווקא כן אוהב, ראי ערך אייל גלבוע...
הפסדת שלא היית כאן בזמן.ממש מצטערת, @פניני ריין , אבל התקשיתי להבין את עומק תגובתך....
לדעתי, בסיפור בנוי היטב- גם לדמויות הרקע אמורה להיות אישיות באופי קצת יותר עבה משל קלף.ההצעה שלי הגיעה עבורכם... אני כותבת על התהליך של אופק, וזאת המטרה שלי כרגע....
www.prog.co.il
אוקיי.והאמת, היחסים ביניהם התחילו אחרת. עמית קינא באופק, ביכולות שלו, כשגדל והבין שהוא לא מסוגל להגיע להצלחות כמוהו. ואז הוא התחיל פשוט לעצבן אותו בכל דרך אפשרית.
עמית, למרות שאופק נראה יותר אחראי, הוא זה שאשם בעסק הזה...
הגדרת את זה יותר טוב ממני.לא סתם לבנות דמות אחת, אלא לבנות את כל שאר הדמויות במקביל. לזכור שגם הן גדלו.
דבר ראשון - תודה רבה.סוף סוף אני יכולה להגיב!
קודם כל התחברתי לסיפור ממש! כל כך אהבתי שכל הדרמה היא בין-אישית, ניואנסים של רגשות ואופי...
בבקשה בבקשה, שהסיפור הזה לא ילך לדרמה שמבוססת על אש ותמרות עשן...
ואני ממש ממש מחכה להמשך! (אם את לא ממשיכה כי את בשלבים של הוצאת הספר אשמח מאוד לדעת כשיוצא ולהמליץ עליו בחום!)
המון הצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים