www.prog.co.il
הי מחפשת מתכון לעוגת 3 שכבות בסיס - עוגת טורט אפויה חוצים אותה ל 2וואו
כמה מתכונים יש פה באשכול
תתחילי לחפש
והנה דוגמה:
![]()
עוגות/עוגיות - אשכול עוגות מרוכז ומדורג-
אז כפי שהבטחתי, כאן אשכול מרוכז לעוגות. בצד ישנה אשרות לסמן וי וכך לומר לכולם שהכנתם את העוגה ושהיא מוצלחת. לא מוצלחת- אל תסמנו. כאן באשכול מלבד רצף מתכונים אין שום דבר אחר. לא שאלות, לא בקשות. תגובות מעין אלו יימחקו כדי שהאשכול יישאר נטו מתכונים מדורגים. האשכול הזה הוא פיילוט. יצליח? יהיה...www.prog.co.il
קרם קפה + 4 כפות מים רותחיםיש לי מתכון בסיס שאני מכינה אותו בכל מיני טעמים
לאחרונה ויתרתי על הפרדת ביצים והקצפתי את הביצים שלמות - תוצאה מעולה לא פחות!!
אולי אפילו יותר.
הכי קל להכפיל/לשלש/לרבע את הכמות ופשוט להכין מלא אינגלישיים
ווניל: (לבן)
5 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
3/4 1 כוסות קמח
1 סוכר ווניל
2 אבקת אפיה
אני מוסיפה מעל קצפת וג'לי תות
לקפה:
מוסיפה 2 כפות קפה
קרם: כוס אבקת סוכר, כף שמן, 2 כפות נס קפה
לשוקולד:
במקום 3/4 1 כוס קמח
שמה 1 כוס קמח ו3/4 כוס קקאו
קרם: או גנאש או 100 גר שוקולד מריר ו5 כפות שמן
לשיש:
שופכת 3/4 מהבלילה לתבנית
ובשאר מוסיפה קקאו, קצת סוכר וקצת מים (לא יודעת להגיד כמות, אני פשוט שופכת)
קרם: כנ"ל השוקולד
בהכל: מקציפה ביצים, מוסיפה סוכר בהדרגה
ואחר כך כל השאר לפי הסדר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //