- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפפוצצינו;n5094916:ועוד שאלה ללא קשר לאשכול איך כותבים תגובה?? לא כציטוט
פשוט כותבים בתיבת התגובות (כתוב משהו...)
בלי ללחוץ על ציטוט
(לזה התכוונת?)
נכתב ע"י קפפוצצינו;n5094916:ועוד שאלה ללא קשר לאשכול איך כותבים תגובה?? לא כציטוט
נכתב ע"י מרשמלו;n5094928:פשוט כותבים בתיבת התגובות (כתוב משהו...)
בלי ללחוץ על ציטוט
(לזה התכוונת?)
נכתב ע"י קפפוצצינו;n5094943:כוונתי להערות כחולות מתחת תגובה.....
מקווה שהובנתי
נכתב ע"י מרשמלו;n5094964:תודה...
כדי "לזכות" באפשרות כתיבת הערה את צריכה לצבור לפחות 10 הודעות (אולי קצת יותר...)
תמשיכי ותצליחי!
נכתב ע"י חלי134;n5093469:אבל מה שהכי עצוב בכל הסיפור הזה זה שתמיד, אבל תמיד, אצא בתחושה שאחותי, שקטנה ממני בשנה, מצאה את הבגדים הכי יפים, לה ולילדים, ורק ורק אני, השלומזלית שלא יודעת לקנות בגדים...
נכתב ע"י בובוס;n5094995:מעניין, לא ידעתי על זה...
ככה גם לשלוח באישי? יש שאינם זכאים?!![]()
נכתב ע"י שושנה ריזל;n5093907:וואי, הבעיה שלי אחרת!
אני לא מתרגלת לאופנה המתחלפת...
כל עונה אני צריכה לאהוב בדיוק את הסגנון ההפוך לעונה שעברה.
ואני ממש ממש לא מצליחה למצוא בגדים בסוג שאני רגילה, עד שאני כבר מתרגלת, זה מתחלף שוב...
מרגישה קשישה!!!
רק אני כזאת?
נכתב ע"י אגוזי;n5095007:גם אני 'סובלת' מהבעיה הזו, נראה לי קוראים לזה "חרדת קניות"
בשנים שעברו זה היה ממש סיוט, הייתי מפנה יום, יוצאת, מכתתת רגליים שעות וחוזרת הביתה בידיים ריקות.
מה שעזר לי, זה לפני היציאה לקניות פשוט להסתכל על בגדים.
להסתכל על מודעות, קטלוגים, ואפילו על הסביבה - להכיר סגנונות ביגוד שונים, ולראות לאיזה מהם אני הכי מתחברת.
ואז לבדוק (גם דרך מודעות וקטלוגים) אילו חנויות מוכרות את הסגנון שהתחברתי אליו.
לסכם לעצמי, למשל: הכי אהבתי את סגנון הקטיפה. החג הזה אני רוצה לחפש שמלת קטיפה חלקה עם חגורה תואמת, גרביים בצבע תואם ונעליים בצבע שובר (סגנון שבאמת ראיתי באחד הקטלוגים).
ואז הרבה יותר קל לי, אני יודעת מראש לאן פני מועדות ואילו חנויות מוכרות את הסחורה הזו.
חלי134 את כזו חמודה, התיאור שלך נוגע ללב, ואני ממש מזדהה.
מה שלמדתי עם הזמן, זה פשוט להחמיא.
להחמיא מכל הלב (קשה...) דווקא לזו שמצאה את הבגד הכי מדהים.
והכי מפתיע, שהרבה פעמים קיבלתי בחזרה מזו שהוציאה לי את העיניים מחמאה (כנה ואמיתית) שגם הבגד שלי מקסים, ואיך שאני בכלל יודעת להלביש/להתלבש יפה כ"כ...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //