- הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;1662648:בסדר, רק שאלתי
אבל קחי בחשבון שמה שאלייך לא מדבר (יופי=צניעות), מדבר אל המון נשים.
אז צריך גם לפנות לאלה שלא ממש רואות את היופי בצניעות.
כי מי שחושבת שצניעות= יופי, אז היא במילא צנועה, אין לה נסיון בענין כלל.
אדרבא, אני מחפשת מישהו שיעזור לנו- הפושעות, שחושבות שהצניעות מסתירה את היופי שלנו לפעמים.
...
וזה עוד יותר הלחיץ אותי, כי אני נמשכת ליופי ובאתי ממשפחה שלא הקפידו על צניעות, ואני רוצה להתחזק אבל שיבינו את הרצון הבסיסי שלי ולא יצחקו עליו.
אבל לא כ"כ ראיתי נשים שהרשימו אותי.
ואז בקשתי ס"ד מה' והנה עברו כמה נשים צנועות עם טעם טוב וזה כ"כ שיכנע אותי, רציתי לקום אליהן ולומר להן בזכותכן אני הולכת לעשות כך וכך... (לא בא לי לפרט)
אז אחרי כל הדרשה הזו, נשים יקרות וצנועות שמנה לב, יש נשים הססניות שרוצות לעשות את רצון ה' ומסתכלות על החצאית/ פאה/ חולצה שלכן, השתדלנה להיראות נעימות ולקדש שם ה' במראיכן.
אין לכן מושג כמה זה מיקל עלינו הרשעיות שרוצות להתחזק וקשה להן מ א ד !!!!!!!!!![/QUOTE]
צריך לפנות בכמה דרכים, דרך אחת לא תתאים לכולן. ודאי שצריך לפנות גם לאלה שלא רואות את היופי בכך, זה בדיוק מה שכתבתי, שילוב של יופי והתגברות. יש משניהם. לא תמיד, אגב, הניסיון הוא היופי. לי למשל הניסיון העיקרי הוא החום, ואף אחד לא יכול לשכנע אותי שצנוע הוא קריר...
אבל מה? כן יכולים לשכנע אותי שההרגל עושה את שלו, ושמה שהיה נדמה פעם כחם מאוד, היום הוא סביר. אם היו משדרים לי: "יו, צניעות זה חחחחחםםםםם, איך אפשר, זה ממש נורא", אז אני חושבת שהיה לי קשה יותר רגשית להסתגל ולהתחזק. וכשאשה אומרת לי שהיא באופן כללי טיפוס שלא סובלת מהחום, אז אני גם יודעת לא להשוות את עצמי אליה, ולא לנסות להגיע להידורים שהיא מחילה על עצמה בתחום הזה.
ומה שחשוב מאד, הוא לא לשדר חלילה את המשוואה ההפוכה - יופי לא שווה צניעות. כי זה לא נכון, וזה שדר מסוכן, בעיקר לנערות שמעצבות כרגע את ההשקפה (לא במובן התורני של המילה), ואסור שזה המסר שיעבור אליהן.
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //