- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;2303969:רוב תלמודי התורה בביתר אסרו להשתמש בכרטיסים אלו.
אני שמחה לדעת!
זה אומר שיש אחריות.
הייתי שולחת את ילדיי רק לחיידרים כאלו שמקפידים על חינוך.
נכתב ע"י wald;2304025:ממני בעלת סמסונג טאצ' הכשר של פלאפון מלפני 6 שנים. מקווה שישרוד עוד הרבה.
נכתב ע"י grafix;2303979:הבת שלי הביאה הביתה יום אחד בערך 100 כרטיסים כאלו, ואני הזדעזעתי קשות, מהגועל נפש הזה, לא הכרתי את זה, ואז הבן שלי חוזר מהחיידר (חיידר ירושלמי שמור מאוד בביתר) ומספר לי שהמשגיח שלהם נכנס לכתה עם שקית אשפה וביקש מילד לאסוף לו את כל הכרטיסים של כל הכתה ופשוט זרק אותם, אז קיבלתי אומץ לבקש מהבת שלי גם לזרוק את הכרטיסים שלה.
נכתב ע"י ניוזמן;2304181:מה את מסבירה בקשר לטלויזיה שיש לאותו "שומר מצוות וצדיק"
ואם כל גדולי ישראל אמרו שזה יותר חמור ויהרג ובל יעבור כלשונו של הגר"ח אז את מי צריך להצדיק
אדרבה ידעו הילדים שהוא סוג ב/ג/ד [ אני כבר רואה את התגובות של בעלי האייפונים...] וילמדו את חינוכם ממך ולא מאותו דוד ודודה שנעבעך...
צריכה להיות לנו גאוות יחידה בנושא הזה
כמו שהילדים יודעים שטלווזיה זה אסור בלא שיודעים מה זה בדיוק מה יש שם זה של החילונים וגמרנו עאכ"וכ בדבר שיש לכווווולם אין ילד שלא נתקל בזה זה תמימות לחשוב שילד לא יודע ומהחברים וודאי שחינוך להתבדלות מדבר זה צריך להיות מושרש מגיל 0
אני לא נכנס לנושא של הכרטיסים שזה כבר נכנס ללב העניין אך החינוך לעצם הדבר בצורה כללית לדעתי העניה זה נצרך
כשהיית ילדה מישהו דיבר איתך על טלוויזיה? זה היה נושא? נתנו לך אוסף מכתביות נגד אלו שמחזיקים את המכשיר הזה?נכתב ע"י ניוזמן;2304181:מה את מסבירה בקשר לטלויזיה שיש לאותו "שומר מצוות וצדיק"
ואם כל גדולי ישראל אמרו שזה יותר חמור ויהרג ובל יעבור כלשונו של הגר"ח אז את מי צריך להצדיק
אדרבה ידעו הילדים שהוא סוג ב/ג/ד [ אני כבר רואה את התגובות של בעלי האייפונים...] וילמדו את חינוכם ממך ולא מאותו דוד ודודה שנעבעך...
צריכה להיות לנו גאוות יחידה בנושא הזה
כמו שהילדים יודעים שטלווזיה זה אסור בלא שיודעים מה זה בדיוק מה יש שם זה של החילונים וגמרנו עאכ"וכ בדבר שיש לכווווולם אין ילד שלא נתקל בזה זה תמימות לחשוב שילד לא יודע ומהחברים וודאי שחינוך להתבדלות מדבר זה צריך להיות מושרש מגיל 0
אני לא נכנס לנושא של הכרטיסים שזה כבר נכנס ללב העניין אך החינוך לעצם הדבר בצורה כללית לדעתי העניה זה נצרך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים