עניין של שיקול דעתנכתב ע"י y&m;2304431:אתה תחליט את זה למוסד לימודים שאתה מנהל.
לילדיך, ותו לא.
ואל תכפה על אחרים איך לנהל את מאבקיהם.
הפטרונות הזאת.
ב"ה לגדולי ישראל הפטרונות לולא זה ואבדנו
יש מלחמות שכשהן נעשות בשקט, העוצמה שלהן גדלה.
לדוגמא?
עצם הדיבור הקולני נותן לגיטמציה, תבינו את זה כבר. אתם הורסים לנו את החינוך.
לא שאני הייתי רוצה שהילדים שלי יראו את הכרטיסים האלה,נכתב ע"י y&m;2304431:אתה תחליט את זה למוסד לימודים שאתה מנהל.
לילדיך, ותו לא.
ואל תכפה על אחרים איך לנהל את מאבקיהם.
הפטרונות הזאת.
יש מלחמות שכשהן נעשות בשקט, העוצמה שלהן גדלה.
עצם הדיבור הקולני נותן לגיטמציה, תבינו את זה כבר. אתם הורסים לנו את החינוך.
נכתב ע"י צילומנציה;2304429:נחמד שאתם חושבים שאם המתוקי שלכם לא ידע פירוש המילה "אייפון" הוא לא יכיר אותו לנצח.
כמוכם חשבו הורים רבים ששלחו בן לישיבה הכי טובה ויום אחד גילו אותו עם אייפון ואז כבר היה מאוחר וחרב עליהם עולמם.
נכתב ע"י לילי 1;2304434:אוף, אתה גורר אותי למטה אבל אני לא מצליחה שלא לאמר:
ברשותי טלפון כשר.
למהדרין
וניהלתי על זה מלחמות חורמה.
והפסדתי עבודה טובה.
ואני עדין צריכה להילחם על זה.
(ולא מבינה איך ה"חשיפה" הזאת נוגעת לעניינינו)
נכתב ע"י pnina912100;2304439:לא שאני הייתי רוצה שהילדים שלי יראו את הכרטיסים האלה,
אבל אולי את שוכחת שר' חיים הוא זה שהתחיל את כל הבלאגן הזה סביב האיפונים, הוא זה שהוציא משפטים חריפים מאוד והוא זה שנלחם בכל הכח.
צלצול בטעותנכתב ע"י y&m;2304447:כן? הוא הורה לחלק קריקטורות לתשב"ר?
הוא הורה לפרסם רמקולים ומודעות? הוא גם הגיה את הנוסח, לא?
שימו לב שכל העיתונות האחראית לא מפרסמת מודעות בגנות.
הם רק מביאים שוב ושוב בכתבות את דעתם של גדו"י ומודעות של קול קורא.
נכתב ע"י ניוזמן;2304453:צלצול בטעות
הוא אמר יהרג ובל יעבור? הוא הורה לתלות שלט בביתו אין כניסה לבעלי אייפון ?
בשבילי אין דבר חמור מזה ומגנה מזה
נכתב ע"י y&m;2304447:כן? הוא הורה לחלק קריקטורות לתשב"ר?
הוא הורה לפרסם רמקולים ומודעות? הוא גם הגיה את הנוסח, לא?
שימו לב שכל העיתונות האחראית לא מפרסמת מודעות בגנות.
הם רק מביאים שוב ושוב בכתבות את דעתם של גדו"י ומודעות של קול קורא.
זה בדיוק מה שהרבה לא מביניםנכתב ע"י pnina912100;2304492:
אם לא היה את כל המלחמות נגד, כמה היו כיום עם איפונים כדבר פשוט?
.
נכתב ע"י pnina912100;2304492:אבל הוא כן אמר שבעל איפון לא מצטרף למנין, הוא אמר שזה יהרג ואל יעבור ועוד כאלה משפטים חריפים (לא נכנסת למה באמת התכוון...)
שמעתי גם שבכניסה לביתו יש שלט גדול שאין כניסה לבעלי איפון,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים