- הוסף לסימניות
בערב יום הדין אני מרשה לעצמי לכתוב את הבאות
ראשית: אין לי מושג על איזה "ספר טיפולי " דובר בפורום - כך שהתגובה כלל לא קשורה אליו אשמח אם מישהו יכתוב לי באישי מהו שמו כדי שאדע
אני כותבת על השיח הטיפולי (כלומר המאוד לא שנוצר כאן..) באשכול זה
לכל המגיבים הנכבדים
אני קוראת ו...קוראת ונקרעת!!!
קחו אחריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתכם מביאים כאן ממרות ואמרות של קדושי עליון מכל הדורות
ורבנים שחיים עימנו כיום- לצטט זה יפה אבל לי באופן אישי כעוסקת בתחום עמוק עמוק בפנים של הציבור היקר שלנו
די ברור - שלולא הרב שמצוטט היה שומע על המקרים המסויימים בהם האישה או האיש מקבלים טיפול פסיכולוגי ו/פסיכיאטרי כולל כדורים או בלי
היו חותמים ומחייבים את אותו אדם לקבל את הטיפול - כי לרוב מדובר בדיני נפשות שלו או של הסביבה
אני שמה לב שהרבה מעלים כאן את המושג "הפרעת אישיות גבולית" - זו אחת ההפרעות הקשות ביותר - והמסכנות חיים!!!! כן אני חותמת כאשת מקצוע ...
ועכשיו לעניין דוך:
אוי לכם! אם מי שקורא כעת את התגובה היפה והמצוטטת כמובן - נמנע מלקבל טיפול או מפסיק טיפול או אינו מגבה את קרוביו לקבלו!!!!!!!!!
דיני נפשות של ממש
קחו אחריות ואל תזרקו ציטוטים כמו הייתם הרבנים בעצמם!
זכרו : כשם שמצווה לומר דברים הנשמעים כך מצווה שלאאאאאאאא לומר דברים שאינם נשמעים
ובעניין הבחירה החופשית - פתחו אשכול חדש
מי שמנו? ללהג ולהביע דעה מעל במה כל כך רחבה את אשר על ליבכם?
האם הייתם שם? עם האישה/הבעל שנתקף - כן הוא נתקף בזה וללללללללללללא בוחר!!! בפסיכוזה
או לחילופין חיי משפחתו גיהנום הם? וחייו שלו?
אל תשימו על דוכן הנאשמים ללא חת !
הזהרו בדבריכם
אני עדה למקרים קשים שבקשים שייתכן ובגלל ציטוטים שאינם במקומם ימנעו מטיפול - גם כך טיפול הוא עניין סוחט וכואב תהליך של הכרה במצוקה ובהפרעה
בטוחה שמי שאחראי יקח אל ליבו
שנה טובה ומתוקה!!!
ואיך אומרים? שלא תדעו....
ראשית: אין לי מושג על איזה "ספר טיפולי " דובר בפורום - כך שהתגובה כלל לא קשורה אליו אשמח אם מישהו יכתוב לי באישי מהו שמו כדי שאדע
אני כותבת על השיח הטיפולי (כלומר המאוד לא שנוצר כאן..) באשכול זה
לכל המגיבים הנכבדים
אני קוראת ו...קוראת ונקרעת!!!
קחו אחריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתכם מביאים כאן ממרות ואמרות של קדושי עליון מכל הדורות
ורבנים שחיים עימנו כיום- לצטט זה יפה אבל לי באופן אישי כעוסקת בתחום עמוק עמוק בפנים של הציבור היקר שלנו
די ברור - שלולא הרב שמצוטט היה שומע על המקרים המסויימים בהם האישה או האיש מקבלים טיפול פסיכולוגי ו/פסיכיאטרי כולל כדורים או בלי
היו חותמים ומחייבים את אותו אדם לקבל את הטיפול - כי לרוב מדובר בדיני נפשות שלו או של הסביבה
אני שמה לב שהרבה מעלים כאן את המושג "הפרעת אישיות גבולית" - זו אחת ההפרעות הקשות ביותר - והמסכנות חיים!!!! כן אני חותמת כאשת מקצוע ...
ועכשיו לעניין דוך:
אוי לכם! אם מי שקורא כעת את התגובה היפה והמצוטטת כמובן - נמנע מלקבל טיפול או מפסיק טיפול או אינו מגבה את קרוביו לקבלו!!!!!!!!!
דיני נפשות של ממש
קחו אחריות ואל תזרקו ציטוטים כמו הייתם הרבנים בעצמם!
זכרו : כשם שמצווה לומר דברים הנשמעים כך מצווה שלאאאאאאאא לומר דברים שאינם נשמעים
ובעניין הבחירה החופשית - פתחו אשכול חדש
מי שמנו? ללהג ולהביע דעה מעל במה כל כך רחבה את אשר על ליבכם?
האם הייתם שם? עם האישה/הבעל שנתקף - כן הוא נתקף בזה וללללללללללללא בוחר!!! בפסיכוזה
או לחילופין חיי משפחתו גיהנום הם? וחייו שלו?
אל תשימו על דוכן הנאשמים ללא חת !
הזהרו בדבריכם
אני עדה למקרים קשים שבקשים שייתכן ובגלל ציטוטים שאינם במקומם ימנעו מטיפול - גם כך טיפול הוא עניין סוחט וכואב תהליך של הכרה במצוקה ובהפרעה
בטוחה שמי שאחראי יקח אל ליבו
שנה טובה ומתוקה!!!
ואיך אומרים? שלא תדעו....
הנושאים החמים