מה הקשר להשקעה פאסיבית?אני מתחיל לפקפק ברצינות בתורת ההשקעה הפאסיבית, אין תחתית שהדולר כבר לא יכול לרדת אליו.
צפה בקובץ המצורף 2004199
בקצרה, אנשים לדעתי פשוט לא הבינו את המודל של ההשקעה הפאסיבית, מבחינתם זה s&p500.אני מתחיל לפקפק ברצינות בתורת ההשקעה הפאסיבית, אין תחתית שהדולר כבר לא יכול לרדת אליו.
לאו דוקאתודה
מה נקרא לפתוח באופן תמידי שלאחר 20 שנה זה יתבטא?
אם בתקופה שהמדדים נמצאים בשיא של כל הזמניםאני מתחיל לפקפק ברצינות בתורת ההשקעה הפאסיבית, אין תחתית שהדולר כבר לא יכול לרדת אליו.
זה נכון שאם הדולר ימשיך לרדת, בנק ישראל ינסה להתערב ולהעלות אותו חזרה כפי שהוא כבר עשה כמה פעמיםלא יקרה בעתיד הנראה לעין. בקרוב הבנק המרכזי כבר יתחיל להתערב ולהחליש השקל, משום הפגיעה ביצאונים [בפרט הייטק] שהתחזקות השקל מביא בעקבותיו.
על סמך מה אתה אומר את זה?אם יש לך זמן - תחכה
תבדוק לגבי הכשרות של ETF אמריקאיות כדוגמת SGOV או BIL, יכול להיות שזה הפתרון עבורך.יש לי כרגע הרבה דולר
אני רוצה להשקיע לטווח הקצר והבטוח כגון קרן כספית
עד כמה שניסתי לחפש אין קרן דולרי כשר
איפה עוד אפשר להפקיד דולר
לא שוה לי כרגע לפרוט הדולר בשפל
תודה
לא הבנתי מילה אשמח להסברתבדוק לגבי הכשרות של ETF אמריקאיות כדוגמת SGOV או BIL, יכול להיות שזה הפתרון עבורך.
יש קרנות סל אמריקאיות בסימול SGOV ובסימול BIL (ואולי יש עוד) שתפקידן הוא דומה לקרנות הכספיות בישראל - מה שביקשת למעשה.לא הבנתי מילה אשמח להסבר
שים לב, יש מצב שעמלת הקניה והמכירה של הפיתרון הדולרי יהיו יותר יקרים מאשר התשואה.יש לי כרגע הרבה דולר
אני רוצה להשקיע לטווח הקצר והבטוח כגון קרן כספית
עד כמה שניסתי לחפש אין קרן דולרי כשר
איפה עוד אפשר להפקיד דולר
לא שוה לי כרגע לפרוט הדולר בשפל
תודה
זה המציעות שלקנות דולר זה הפרש של יותר מעשר אגורותשים לב, יש מצב שעמלת הקניה והמכירה של הפיתרון הדולרי יהיו יותר יקרים מאשר התשואה.
לא הבנתי?שים לב, יש מצב שעמלת הקניה והמכירה של הפיתרון הדולרי יהיו יותר יקרים מאשר התשואה.
עמלת קניה במיטב 7.5$יש לי חשבון במיטב
לא הבנתי?
יש לי דולר לא רוצה לפרוט עכשיו
איך אני קונה דרך מי?
יש לי חשבון במיטב
אפשר דרך אינטראקטיב שזה עלות של סנט למניה ומינימום 2.5$ אם אני לא טועהעמלת קניה במיטב 7.5$
עמלת מכירה גם 7.5$
תבדוק אם התשואה שלך תהיה סכום גבוה יותר.
תבדוק עמלת העברת מט"ח ממיטב לבנק, וממנו לאינטראקטיב.אפשר דרך אינטראקטיב שזה עלות של סנט למניה ומינימום 2.5$ אם אני לא טועה
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //