בהמשך להנ"ל.התאחדות יועצי המשכנתא היא עמותה רשומה, שמסייעת ללוקחי המשכנתאות בישראל, בעזרת לובי בכנסת ומאבקים משפטיים וציבוריים לחוסר צדק בתחום, בסיס המידע שלהם מה צריך טיפול הוא היועצים החברים.
כל חבר בהתאחדות עובר מבחן, שהוא כמעט האופן היחיד לדעת על היועץ אם יש לו לכל הפחות מינימום של הבנה בתחום, או שהוא לקח פעם אחת משכנתא, וגם עזר לבן דוד שלו ועכשיו הוא כבר יועץ.
לסיכום אין חובה לקחת יועץ חבר בהתאחדות, ואני מכיר כמה יועצים מעולים (בעיקר בקרב הותיקים מאד בתחום) שאינם חברים, אבל בהחלט יש עדיפות לכך מ2 סיבות, גם מה שציינתי שמדובר בתעודת ביטוח יחסית שהיועץ אינו פשוט חרטטן (סליחה על הביטוי), וגם ע"י העדפת יועץ חבר בהתאחדות אתה מעודד את פעילותה, לרווחת כל עם ישראל.
חוזר ומדגיש, התאחדות יועצי המשכנתא הינה עמותה רשומה ללא מטרות רווח, הרבה אנשים שאני מכיר תורמים שם מזמנם, ומדובר ביועצים בכירים שהזמן שלהם שווה הרבה כסף, בכל ההתאחדות יש רק משכורת אחת למזכירה, וכל השאר עובדים בהתנדבות, לאור כל האמור אני סבור שיש ענין לכל אדם לחזק אותם.
גילוי נאות: אני כמובן חבר בהתאחדות.
ההתאחדות מארגנת כנסים מפעם לפעם, וגולת הכותרת היא הכנס השנתי באילת.הבנתי שההתאחדות מארגנת כנסים שגם מי שלא חבר בהתאחדות יכול להשתתף? האם ידוע לכם על כנס כזה?
אחרת הוא פשוט לא יידע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים