- הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;2060970:נכון צודקת.
בכ"א השנים עשו את שלהם...
רגע.. עיתונלי עדיין קיים?
כן.
נכתב ע"י pinati;2060970:נכון צודקת.
בכ"א השנים עשו את שלהם...
רגע.. עיתונלי עדיין קיים?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2060984:זה לא קשור מי העורך, זו הגישה.
מרווה לצמא כתוב כאילו יש רק חסידים בעולם. רק ילדים מסולסלי פאות, רק ספרי חסידות, רק יהודים שהולכים לאדמו"ר, רק אמהות עם שביס לבן בהדלקת הנרות.
אני אוהבת שיש פתיחות (בגבול כמובן).
גם ילד צריך לדעת שיש הרבה יהודים יראי שמים שלא נראים בדיוק כמוהו, שחושבים קצת אחרת.
חני
נכתב ע"י במבה נוגט;2053782:המשפט הראשון שלך מאוד משמעותי...
הם השתדרגו די לאחרונה, בצורה שלא תאמן. נהפכו לעיתון מרתק ברמה גבוהה מאוד שאין בשום עיתון ילדים (כולל מוספי הילדים של השבועונים), בכמות ובאיכות.
נכתב ע"י זיסונת;2061009:מסתבר שאת לא קוראת את המרווה.
יש בו כתבות עשירות ומרתקות לילדים ולמבוגרים על יהודים ויהודיות מכל העדות והזרמים. ומכל הזמנים.
נכתב ע"י במבה נוגט;2064447:אני כן קוראת.
יש שם הרבה כתבות על גדולי ישראל מכל העדות וזה יפה מאוד.
הסיפורים שלהם, וגם המסרים העולים מהם - מאוד חסידיים. זה מפריע ואני ממש מסכימה עם ההגדרה של חני - יש עוד יהודים טובים בעולם.
שימי לב לדבר לגמרי צדדי: השמות של הגיבורים. זה או שורי, רוחי וליבי. לפעמים שרי ורחלי. יש שמות ניטרליים כמו אסתי וחני, יוסי ומוישי. יש שמות קצת יותר נדירים אבל תמיד לכיוון החסידי: איטהלה, פרלי, פרינזי. אבל אין שום סיכוי שתהיה ילדה בשם יעל, אפרת, הדס. או יהונתן.
נכתב ע"י במבה נוגט;2064447:אני כן קוראת.
יש שם הרבה כתבות על גדולי ישראל מכל העדות וזה יפה מאוד.
הסיפורים שלהם, וגם המסרים העולים מהם - מאוד חסידיים. זה מפריע ואני ממש מסכימה עם ההגדרה של חני - יש עוד יהודים טובים בעולם.
שימי לב לדבר לגמרי צדדי: השמות של הגיבורים. זה או שורי, רוחי וליבי. לפעמים שרי ורחלי. יש שמות ניטרליים כמו אסתי וחני, יוסי ומוישי. יש שמות קצת יותר נדירים אבל תמיד לכיוון החסידי: איטהלה, פרלי, פרינזי. אבל אין שום סיכוי שתהיה ילדה בשם יעל, אפרת, הדס. או יהונתן.
נכתב ע"י GRN;2064456:הנושא של השמות הוא לגמרי, אבל לגמרי, מכוון.
נכתב ע"י ללי41;2064451:וגם אין מצב שם לתמונה של ילדה ,אפילו לא ציור ואפילו של תינוקת . זה קצת מוגזם...(ציור של סעודת שבת אבא ו-7 בנים וכד')
נכתב ע"י במבה נוגט;2064462:נכון, ואפילו לא גבר בלי כיסוי ראש. אותי זה מצחיק לראות קומיקס עם קבוצה של 5 ערבים, לאחד כובע מצחיה, לאחד כאפיה, לשלישי כובע טמבל, אחד סתם נראה עם סמרטוט על הראש... נו באמת.
נכתב ע"י תקוה;2064480:סתם שאלה- תמונות של בנות כן או לא. ערבי עם כיסוי או בלי. מראה על רמה ספרותית של עיתון או רמה רוחנית?
נכתב ע"י תקוה;2064480:סתם שאלה- תמונות של בנות כן או לא. ערבי עם כיסוי או בלי. מראה על רמה ספרותית של עיתון או רמה רוחנית?
נכתב ע"י ללי41;2064451:וגם אין מצב שם לתמונה של ילדה ,אפילו לא ציור ואפילו של תינוקת . זה קצת מוגזם...(ציור של סעודת שבת אבא ו-7 בנים וכד')
נכתב ע"י ללי41;2064492:זה לא קשור לרמה ספרותית (וגם לא לרמה רוחנית!) אבל יש אנשים שזה מפריע להם!!! הנושא הזה של התמונות ממש קיצוני! (את התוכן אני לא קוראת רק הבת שלי אז אין מושג מה הרמה )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים