צודקת רק האשכול המקביל היה מבהיל למדי....חוזה לא נראה לי בכל זאת, חברות.
אני לקראת הפקת צילום עם חברותי....
שזה אומר שכל הצוות חברות שלי
החל מהמאפרת מתסרקת סטייליסטית מסריטה וכו......
רציתי לשאול ההאם אני צריכה חוזה מסודר כמה תמונות אני מביאה וכל מיני....
סוג 20 למאפרת 20 למתסרקת ---ויש תמונות שיחפפו!כמה תמונות כל אחת מקבלת,
זה המוןןןן לדעתי,סוג 20 למאפרת 20 למתסרקת ---ויש תמונות שיחפפו!
25 מתוכן למודליסטיות זה טוב?
יש מצב לשאול אותך כמה שאלות בפרטי.?זה המוןןןן לדעתי,
בד"כ מה שעושים סוג 2-3 תמונות למאפרת, לתסרוקות ולשמלות (כמובן שחלק חופפות..) מכל מודליסטית
יוצא לכל אחת בסביבות ה-12 תמונות (תלוי בכמות הדוגמניות..) וזה מספיק יופי לקטלוג..
בא נאמר שאם הדומניות כן מקבלות כסף מספיק להם התמונות שהבאת.. אם לא תפרגני להם עוד כמה..
אבל 25 לאחת נשמע לי ממש מלא..
בהנחה שיש כמה.. לפחות 3
ברור!!יש מצב לשאול אותך כמה שאלות בפרטי.?
יופי כותבת לך!ברור!!
יכולה לכתוב לי למייל
בדיוק מה שרציתי להדגיש! וזה למען כולכן....אני חושבת דווקא בגלל שזה חברות כדי שתסכמו בבירור את הדברים
אני חושבת דווקא בגלל שזה חברות כדי שתסכמו בבירור את הדברים(בשביל ההרגשה שלך ושלהם שאת לא צריכה לתת מעבר כי הם חברות שלך...)
,כמות התמונות ההדגשה שאת מתחילה(אם את מתחילה.. )זמן הצילום, איזה סוג של צילום הם רוצות ששילחחו לך דוגמאות... וכמובן אישור הפירסום איפה הם מאשרות לפרסם...( יצא לי לקבל אישור פירסום ובסוף הצילומים האמא הגבילה אותי בכמות התמונות, לא סוכם מראש...)
בהצלחה! ואל תשכחי לשתף!
כן בגלל שזה חברות אז שאלתי אותכן....כי לפעמים דווקא שמה נהיה הבעיות ולא נעים וכו....בדיוק מה שרציתי להדגיש! וזה למען כולכן....
ובהצלחה!
אני לא יכולה....זה בנות גדולות באמת חבללואל תשכחי לשתף!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //