נכתב ע"י אנדי;1518631:לא מצפה שנעבור קו קו, נכון?
בגדול מלמעלה- קודם כל כרגע הוצאת בלי CTB, אבל על פניו זה נראה שלא למדו אצלכם המושג שכבות או עוביי קווים יותר מדי טוב, בחתכים ובכמעט כל התכניות הכל נראה בשכבה אחת, מה שיראה נוראי בהדפסה.
כעיקרון- מה שחתוך חזק, מבט בינוני, האטצ' חלש.
בתכנית הדירה:
יש לך חתך A וחתך ב, תחליט איזו שפה.
הדלתות חלקן בבלוק/שכבה כזו וחלקן באחרת, כנ"ל בחלונות, צריך שכבה אחידה.
חתך א-א אין מצב שאין מעקה גג/ גגון או איזושהי התייחסות לפתרון הגג.
לגבי מידות באופן כללי- כדי שיהיה ברור יותר למה מתייחסות מומלץ גם קו אנכי בסוף המידה, לא רק אלכסוני.
חזיתות המטבח די עקרוניות, אא"כ זה מה שבקשו בהגשה, הקיוקו של המטבח גדול מדי, תשנה לו את הסקייל.
כמו"כ הההאטצ' באמבטיה קטן מדי וזה מקשה להתרכז בשרטוט.
זהו בגדול מלמעלה במבט ראשון טכני.
מקווה שלא נשמע מתקיף, פשוט היה נשמע (מההודעה פני המחיקה...) שאתה רוצה ללמוד אז הרשיתי לעצמי...
ואגב, טוב שהעלית, זה אולי יגרום לפורום להיות קצת יותר שיתוף בין קולגות ופחות תכנון חינמי לכל העולם![]()
הCBT חוסך עבודה וגם מאפשר לך להדפיס את אותו קובץ בדרכים שונות במינימום מאמץ.נכתב ע"י DDESIGN;1519232:תודה רבה, לא ידעתי על האופצייה הזאת, בכל אופן אני יעדיף את האופצייה הפשוטה יותר להדגיש עובי קו כבר בשרטוט עצמו, לגבי עובי קו, נכון מאוד זה הכרחי כדי להדגיש עומק.
תודה רבה.
נכתב ע"י DDESIGN;1519191:וכן, גם אני חושב שהמקום פה נהפך לשירות חינמי בעיצוב פנים, כדאי מאוד לכל האדריכליות כאן להתחיל לכבד את עצמן קצת.
נכתב ע"י revrut;1519436:חבל שאת/ה רואה את העזרה שכאן כמשהו נחות, אני רואה את זה כאופציה לעזרה וחסד במה שאני יכולה, ה' נתן לכל אחד כלים וכשרונות כדי להשתמש בהם בעולם הזה, אז מלבד העבודה המקצועית שאנחנו עושים- יש גם קצת עבודה לנשמה,
כמובן- זו בחירה אישית של כל אחד ואחת איך הוא רוצה להשתמש במתנות שקיבל מה',
כל זה לא סותר את הענין שכדאי שהפורום יעלה גם מבחינה מקצועית עם שאלות ועזרה הדדית ביננו.
ודבר נוסף- אנדי, כל הכבוד על ההשקעה בפרוט התשובה, מסכימה עם כל מילה...
נכתב ע"י revrut;1519436:חבל שאת/ה רואה את העזרה שכאן כמשהו נחות, אני רואה את זה כאופציה לעזרה וחסד במה שאני יכולה, ה' נתן לכל אחד כלים וכשרונות כדי להשתמש בהם בעולם הזה, אז מלבד העבודה המקצועית שאנחנו עושים- יש גם קצת עבודה לנשמה,
כמובן- זו בחירה אישית של כל אחד ואחת איך הוא רוצה להשתמש במתנות שקיבל מה',
כל זה לא סותר את הענין שכדאי שהפורום יעלה גם מבחינה מקצועית עם שאלות ועזרה הדדית ביננו.
ודבר נוסף- אנדי, כל הכבוד על ההשקעה בפרוט התשובה, מסכימה עם כל מילה...
נכתב ע"י חולי;1520557:אני דווקא מהצד השני, ונעזרתי מאוד הרבה בשבועות האחרונים וכן לקחתי אדריכלית ובמשך חודש התוכניות שהיא מביאה פחות או יותר אותו דבר, והתקציב שנגס האדריכלות לא מאפשר לקחת אדריכלית נוספת. ומה שפרוג עזר לי ובמיוחד רותי היה ממש הצלת נפשות.
כי אם לא, הבית היה נראה כמו... כי זו האדריכלית שלקחנו, וזה יכול להיות האדריכלית הכי הכי אבל הראש לא זורם אותו דבר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים