נכתב ע"י רוח סערה;1720769:בעקבות האשכול כאן קראתי את "גם שם" ומאוד נהניתי!!!
מתחשק לי כבר לקרוא את הספר הבא אבל לדעתי זה יכול להיות פספוס- "לרוץ" לקרוא את הספר הבא, יש כ"כ הרבה נקודות למחשבה כאן, שאם לא אעצור להתבונן, ולעלעל בספר שוב ושוב, אוכל לפספס את כל התובנות המדהימות שמופקות מקריאה של ספר עוצמתי שכזה.
התפעלתי מהאמונה הנושבת בלי שום התייפייפות, ולא באופן של "להדביק" את האמונה על הסיפור, אלא ממש לבנות את הסיפור על תשתית של אמונה.
אגב, הכתיבה של הסופרת ממש הזכירה לי את כתיבתה של "נעמה" (הלוואי ירד שלג, הדמעה הזאת מיותרת, 22 נדרים.)
יכול להיות שזו היא? (כמדומני כש"נעמה" הפסיקה לכתוב- זו התחילה)-
אם למישהי יש מידע בעניין חשוב לי לדעת- אפשר גם באישי.
נכתב ע"י ציפופוק;1720782:מענין...הן חברות טובות,
כנראה זה משפיע על סגנון הכתיבה...
נכתב ע"י hbecker;1720820:אגב, יש לחוי רוזברג כשרון מיוחד לשנות סגנון על פי השם הספרותי שלה...
נכתב ע"י wald;1720775:נעמה היא חוי רוזנברג בלי שמץ של ספק, פשוט בול הסגנון העתק הדבק
לדעתי הסגנון של ברטלר לא מזכיר את נעמה בכלל, לא מכירה שום סופרת שכותבת בסגנון של ברטלר
וגם שם הוא כלום לעומת ההמשך, לדעתי כל ספר שלה זה קפיצה נוספת של רמה ואיכות
נכתב ע"י רוח סערה;1720897:את לא רצינית!!!
אז אני כבר לא יודעת למה לצפות.
"גם שם"- אחד הספרים האיכותיים שקראתי אם לא האיכותי שביניהם- מבחינת רמת הכתיבה, עמקות התוכן, העלילה הזורמת, אפיון הדמויות, ועוד פרמטרים רבים ובמיוחד- השילוב שביניהם.
איפה יש עוד ספרים שחוי רוזנברג כתבה?
נכתב ע"י wald;1720904:מה ז"א איפה? בחנויות הספרים
חוי רוזנברג או ברטלר?
נכתב ע"י רוח סערה;1721441:התכוונתי לחוי רוזנברג, כי הבנתי של"נעמה" אין עוד ספרים חוץ מאלו שציינתי (-נכון?) ואהבתי מאוד גם את הסגנון שלה, אז אם נראה לך שחוי רוזנברג זו נעמה (או אפילו אם הסגנון דומה) אז אני רוצה לקרוא גם אותה. לא נתקלתי בשם הזה כ"כ בספרייה שלנו- אילו ספרים יש לה?
מישהי כתבה כאן באשכול שאת ספרי חסיה ברטלר אפשר לקנות בהנחה ביפה נוף- מה המספר שלהם?
וחוץ מזה, נעמה וח. ברטלר כן כותבות בסגנון דומה- ספרים שנונים, נועזים, דמויות עוצמתיות, ספרים עמוקים וטיפה "כבדים", שמשאירים המון(!!!) חומר למחשבה. ועוד כמה נקודות דמיון ששמתי לב אליהן... ויתכן בהחלט שהן חברות על אף הבדל הגילאים- כמו טובי ואסתר ב-"גם שם"
ואם נעמה כותבת קבוע ב"משפחה"- אני עושה עכשיו מנוי, ולא רק בגללה אלא גם בגלל הסיפור בהמשכים של דבורי (המדהימה)!!!
לא.נכתב ע"י בת יהודה;1721962:בסיפור החדש במשפחה - דבורי רנד, זו גם חוי?
כן.נכתב ע"י בת יהודה;1721983:וזה השם שלה?
נכתב ע"י עט הדר;1721936:לח. רוזנברג יש גם:
הלילה הולך בשדרות
שתיקה או שתים
לא דקה הדממה
תחת השם "אלישבע שין"
ועכשיו ב"קטיפה" את:
רק לא זה
תחת השם "תמר נון"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים