- הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2131986:...למה אמרתם (לא למדתי בפרוג) שמעצב מתחיל משכר של 35 ש"ח כשכיר?...
זה לא נכון, אבל ממש לא נכון, מי שמתמחר את עצמו במחיר משפיל שכזה זו הבעיה שלו, אך אם אתה תציב לעצמך רף, מהתחלה! שאתה לא עובד בפחות מסכום מסוים (כמובן שאל תעוף על עצמך, ותכיר באמת את ערך העבודה שלך), זה השכר שתקבל ורק כך תעבוד.
ואני מכיר כאלה שאמרו לי, שהתחילו לעבוד איתם לקוחות רציניים, רק ביום שהם התחילו לדרוש שכר גבוה יותר, פתאום הם היו נראים שווי ערך.
ולגבי שכירים, לעולם זה יהיה הרבה הרבה פחות, כי ההוא שמעליך גוזר את הקופה, ואם הוא היה יכול לשלם לך שכר מינימום או 1 ש"ח לשעה הוא היה עושה את זה.
דרך אגב, גם אני מוכן להעסיק את כוווולם ב1 ש"ח לשעה למרות השוק הרווי
נכתב ע"י poto12;2131986:מה שכן לא בסדר לדעתי שלא מלמדים לתמחר נכון בסמינרים וגם במכללה בה למדתי זורקים לשוק העבודה בלי שום הכנה לשיחה עם לקוחות ,מינימום של מחירים ועוד
אז הנה סיבה נכונה ללמוד בפרוג, חיים דיקמן לא נותן מנוח, ומדבר על זה בכל הזדמנות, לא להיות פריירים, אנחנו לא צריכים הרבה לקוחות, אלא הרבה כסף (לא נשמע טוב, לא משנה...)
איתמר גור, נכנס בכל מי שלא מכיר בערכו כגרפיקאי וחושב לעבוד כעבד, אין כזה דבר, זה לא משנה כמה השוק מוצף, שב בבית ואל תשפיל את עצמך, חוץ, כמובן, אם אתה יודע שהעבודות שלך לא משהו... ומעבודות כאלו באמת שהשוק מוצף
בהצלחה לכולם.
הנושאים החמים