- הוסף לסימניות
כי אם אני קוראת לא יודעת כמה עמודים על בן אדם, אני מרגישה שאני מכירה אותו ומתחברת לדמות ופתאום מחתנים לי אותה עם מישהו אלמוני שאני לא יודעת עליו כלום, זה קצת מבאס...וזאת למה, אם מותר לשאול?
כי אם אני קוראת לא יודעת כמה עמודים על בן אדם, אני מרגישה שאני מכירה אותו ומתחברת לדמות ופתאום מחתנים לי אותה עם מישהו אלמוני שאני לא יודעת עליו כלום, זה קצת מבאס...וזאת למה, אם מותר לשאול?
אבל ככה זה גם בחיים, את מכירה חברה במשך כמה שנים, ואז היא מתחתנת עם מישהו אלמוני בשבילך.כי אם אני קוראת לא יודעת כמה עמודים על בן אדם, אני מרגישה שאני מכירה אותו ומתחברת לדמות ופתאום מחתנים לי אותה עם מישהו אלמוני שאני לא יודעת עליו כלום, זה קצת מבאס...
אני התכוונתי אחרתוהוא לא מוכרח להיות רק בתפקיד "משרת של הגיבורה".
ברור שהדמות תשפיע על העלילה, אפשר לומר אפילו שהיא תנווט אותה, כמעט.אני התכוונתי אחרת
שהוא דמות שמוכרח לתת עליה מבט ולא משנה גודלה וגודל תפקידה שיועד לה.
עצם הבחירה בנוכחות שלה יש לזה משמעות וחייבים להבין עד הסוף למה בחרו להביא אותה.
מה התפקיד שלה, מה היא תייצג ובמה היא תשפיע על העלילה.
וכמות המידע עליו קודם תלוי במירכוז שנותנים לו.
התכוונתי שאני לא הולכת לכתוב עליו סיפורים וניסים ונפלאות... אלא הוא יהיה דמות, לא שולית, ממש לא, אבל בפני עצמו לא יהיה לו טעם, לא כמו דמיות אחרות שיש להם משמעות בפני עצמם והן קיימות בזכות עצמן, הוא יהיה דמות משפיעה על העלילה, אבל כדי שהיא תשפיע, אנחנו צריכים את הגיבורה, כי הוא משפיעה עליה.סוריהוא עצמו לא חשוב בפני עצמו, אלא יותר תורם לעלילה כשהוא איתה...
בעז"ה נשתף כשנחליט...בלת"ק חלקי
בעיני כדאי לחתן אותה עם דמות חדשה לגמרי, ועם הנישואין והתפתחות הסיפור 'לערוך היכרות' גם איתו.
נראה לי יותר מסקרן וגם מאפשר 'לקחת' את הסיפור לעוד מקומות שונים.
יש קטע בנישאוין עם דמות ידועה, אבל זה קורה בדר"כ לקראת סוף הספר (או שזה סידרה כמו אצל ליבי קליין)
ספרי לנו מה החלטת.
נשמע הכי מתאיםנשמע לי שבסיטואציה כזו, הקורא צריך להכיר אותו עם הגיבורה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים