תקרא את מה שכתבתיאבל לכל אחד יש סיפור אחר
וצרכים שונים!
כי זה היה לי נעכס גדול להעביר קופות, עד שהעבירו ועד שעשו, למעלה מחצי שנה לקחה הפרוצדורה הלכאורה פשוטה הזו. ולכן אם כל הנושא הוא לעוד שנה, אפשר פשוט לפדות את הכסף, וזהו.למה היית פודה?
עכשיו זה לא זמן טוב למשוך כסף!!!תקרא את מה שכתבתי. אני מדבר במקרה שזה לטווח קצר, שלדעתי לא שווה להשקיע את הבלאגן של להעביר קופות, ולכן עדיף לפדות את הכסף.
כמה שנים זה נקרא טווח ארוך?זה אומר שאם ההחיסכון לטווח ארוך
לפחות 15 שנים.כמה שנים זה נקרא טווח ארוך?
אני מצפה שיושקע קצת יותר זמן בקריאת התגובה שלי וההקשר שלה.עכשיו זה לא זמן טוב למשוך כסף!!!
ואם אין צורך כרגע בכסף כפי שהיא כותבת, אז בשביל מה למשוך???
בוודאי שיש!!!(חוץ מזה, שאין זמן טוב יותר או פחות למשוך כסף)
לא מתכוון להתווכח על הנושא הזה, בפרט שהתווכחנו עליו לאחרונה במקום אחר.בוודאי שיש!!!
ושוב אני אכתוב שאני מקווה שאף אחד לא חושב לפעול כך!!לא מתכוון להתווכח על הנושא הזה, בפרט שהתווכחנו עליו לאחרונה במקום אחר.
כעת המחיר של המנייה הוא X, וזה לא מעניין את אף אחד מה היה המחיר שלה אתמול.
ואני אתכבד גם כן לכתוב שוב שאין משמעות לשאלה מה היה ערך המדד אתמול. זה לא אומר כמובן שכדאי למשוך בגלל הירידות.ושוב אני אכתוב שאני מקווה שאף אחד לא חושב לפעול כך!!
יכול להיות שלא שמת לב לסדר ההודעות באשכול. לפני ההודעה שלי ששאלה האם מדובר לטווח ארוך או קצר, לא הובהר מהי מטרת הכספים, והאם זו השקעה לטווח קצר או ארוך.אני פשוט לא מצליחה לעלות על דעתי מה הרווח למשוך עכשיו כסף משוק ההון כשהוא בתקופת ירידות, כשנכתב במפורש שהכסף לא נצרך כרגע.
תיאורטית זה אולי נכון לגבי תזמון הכניסה לשוק.כי אף אחד לא יודע מה יילד יום.(חוץ מזה, שאין זמן טוב יותר או פחות למשוך כסף
שאלו האם כדאי למשוך את הכסף או להשאיר בחיסכון לכל ילד.ואני אתכבד גם כן לכתוב שוב שאין משמעות לשאלה מה היה ערך המדד אתמול. זה לא אומר כמובן שכדאי למשוך בגלל הירידות.
יכול להיות שלא שמת לב לסדר ההודעות באשכול. לפני ההודעה שלי ששאלה האם מדובר לטווח ארוך או קצר, לא הובהר מהי מטרת הכספים, והאם זו השקעה לטווח קצר או ארוך.
לא חזרתי בי משום דברשאלו האם כדאי למשוך את הכסף או להשאיר בחיסכון לכל ילד.
מה מובן מזה?
שצריך את הכסף עכשיו בדחיפות???
ואתם בכל אופן כתבתם שכדאי למשוך...
אז אני שמחה שלפחות עכשיו אתם חוזרים בכם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים