באופן כללי הדבר היחיד שיהיה כדאי באופן ודאי למחזר אותו זה המסלולים הקבועים שכנראה הריביות ירדו.האם כשאני לוקח משכנתא היום אני אמור לתכנן אותה למיחזור וודאי באזור 3 עד 5 שנים קדימה?
כמו שכבר אמרו פה בתקופה הנוכחית כנראה שיהיה כדאי למחזר בשנים הקרובות.האם כשאני לוקח משכנתא היום אני אמור לתכנן אותה למיחזור וודאי באזור 3 עד 5 שנים קדימה?
במצב הריביות כיום שזה לכאורה ישתנה בשנים הקרובות אין מי שלא מתכנן למחזר ולכן זה בכלל לא רלוונטי להסתכל לטווח הארוך של 20-30 שנה אלא רק לחמש שנים הקרובות [פחות או יותר]אני מתכוון שיש יועצי משכנתאות מאוד יקרים (תרתי משמע) שמשיגים ריבית נמוכה בעשיריות האחוז דבר שמשמעותי לטווח של 20 שנה, ופחות משמעותי לטווח של 3 שנים אם הולכים למיחזור, וכאן הבן שואל האם עדיף ללכת ליקרים או לממוצעים?
במשכנתא יש עוד פרמטרים חוץ מרביות, כגון מסמכים, לוחות זמנים, וכמובן משכנתאות "מסובכות" שרק יועצים יודעים את העבודה...אני מתכוון שיש יועצי משכנתאות מאוד יקרים (תרתי משמע) שמשיגים ריבית נמוכה בעשיריות האחוז דבר שמשמעותי לטווח של 20 שנה, ופחות משמעותי לטווח של 3 שנים אם הולכים למיחזור, וכאן הבן שואל האם עדיף ללכת ליקרים או לממוצעים?
לא מדוייק,במצב הריביות כיום שזה לכאורה ישתנה בשנים הקרובות אין מי שלא מתכנן למחזר
את הקל"צ וודאי ירצו למחזרלא מדוייק,
לפי מה שכתבו כאן כמה יועצים יש אפשרות לתכנן כבר מראש שלא יצטרכו למחזר בהמשך, למשל לקחת חלק גדול מהמשכנתא במסלול מל''צ כל שנתיים עם מרווח של 0.4 ומטה וכך ההחזר החודשי למשכנתא יקטן כשירדו הריביות.
השאלה אם ישתלם למחזר בגלל העמלת היווןאת הקל"צ וודאי ירצו למחזר
המטרה היא לקחת קלצ כמה שפחות מתחת לממוצע ולמחזר מיד כשזה אפשרי . יתכנו כמה מיחזורים פנימיים כאלה.השאלה אם ישתלם למחזר בגלל העמלת היוון
אשמח אם אפשר לפרט,המטרה היא לקחת קלצ כמה שפחות מתחת לממוצע ולמחזר מיד כשזה אפשרי . יתכנו כמה מיחזורים פנימיים כאלה.
אין לך מה לגעת בקלצ כזהיש לי שליש מהמשכנתא קל''צ 3.85, מתי ישתלם למחזר אותו ואיזה עמלה תהיה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //