נכתב ע"י נטורל;n4911574:שביעית עשית לי בלאגן.. אני בדיוק לפני הצטרפות לקורס של איחוד הצלה.. מרחם על אשתי כבר מעכשיו.. אחרי כל ההתלבטויות שעברתי בתקופה האחרונה בנושא הגיעה ההודעה שלך ודפקה לי פטיש בראש.. אני כבר לא בטוח בכלום.
מזדהה עם כל מילה!נכתב ע"י שביעית;n4910819:.
או שנוסעים לשבת והתיק ממלא את הבגאז' אבל על התיק לא מוותרים.
או שאני בדיוק באמצע משפט ופתאום קולטת שהבנאדם לא איתי, דיווחו משהו והוא שקוע בלהאזין או להגיב גם אם הוא לא יוצא .
נכתב ע"י שביעית;n4911631:ברוך דיין האמת
הלילה נפטר מתנדב איחוד הצלה אפי גדסי, מיחידת האופנולנסים בירושלים }[/ATTACH]
נכתב ע"י שביעית;n4911631:ברוך דיין האמת
הלילה נפטר מתנדב איחוד הצלה אפי גדסי, מיחידת האופנולנסים בירושלים בתאונת דרכים בדרכו לארוע בשעה שלוש וחצי בלילה. אדם צעיר, אב לשלושה. יצא רכוב על אופנוע, באמצע הלילה, להציל חיים, ומונית נכנסה בו. שולחת חיזוק וחיבוק למשפחה בשם כל נשות איחוד הצלה.
כן, גם זה דברים שאנחנו צריכות לקחת בחשבון.... כי גם כשנוסעים ברכב רגיל [ולא אופנוע] מהירות הנסיעה היא לא הכי רגועה בעולם, מטבע הדברים ואופי יעד הנסיעה...
שימו לב למה שהוא כתב השבוע בפייסבוק שלו:
נכתב ע"י מולטיגרפיה;n4912401:מענין לשמוע קצת על כל הדוגמאות לעיל
מהצד של המתנדבים..
בטוחה שלהם קשה כפול.
נכתב ע"י מלכי A1;n4912410:שאלתי את בעלי
ותגובתו הייתה:" מהפעם הראשונה שהחזרת לאדם את חייו אתה לא מסוגל להתנתק מהרגשת הסיפוק בידיעה שבזכותך הוא חי
זה רק מרעיל אותך יותר לדבר"
וכמעט שום קושי לא נחשב!
נכתב ע"י מולטיגרפיה;n4912436:צדיק
אבל אני בטוחה שבכל זאת קשה גם לו ולכל השאר
כשמתריאים באמצע ארוחה משפחתית\מסיבה\ אירוע וכדו
אשריכם ישראל!
נכתב ע"י שביעית;n4981114:סליחה שאני מעלה את האשכול הזה מהאוב, אבל יש לי שאלה לכלל הנשים [לאו דווקא נשות התנדבים]:
אופנוע, כן או לא?
בעלי כל כך רוצה. הוא השקיע ועשה רישיון על אופנוע, לא לפני שעשה רישיון גם על אמבולנס כמובן... [הבא זה מסוק. ברצינות!! סתם. הוא רציני עם זה, אני לא.]
אני טוענת שאופנוע זה כלי משחית אבל הוא טוען שהוא נהג זהיר ושלוחי מצווה אינם ניזוקים [????? ראו ערך אפי גדסי, 10 הודעות אחורה]
אין אפס, עם אופנוע אכן הצלת החיים משתדרגת משמעותית ואפשר להגיע לקריאות במהירות ובקלות פי כמה מברכב.
אני לא רוצה להיות האישה המרשעת מהסיפורים שתוקעת מקלות בגלגלים לבעלה הטוב והמסור שרוצה רק להיטיב לזולת ... אבל אני חוששת.
מה אומרות? הייתן מסכימות לבעל לקבל אופנוע או שזה מדי סיכון?
נכתב ע"י חדזי;n4981137:כעובדת איחוד הצלה הייתי מציע לך להתייעץ עם לייזר היימן או משהו אחר . מי שמקבל אופנוע מקבל הכשרה מיוחדת לנהיגה בטוחה ושימי לב שב"ה בלע"הר למעט מקרים בודדים המתנדבים פחות מעורבים בתאונות בגלל המודעות הגבוהה שיש להם והידע המיוחד שלהם בנהיגה בטוחה באופנוע. הם לא סתם נהגים שמתפרעים על הכביש. אשמח לעזור עוד באישי אם יהיה צורך. ולהפנות אותך לייעוץ אצל מי שאחראי על הנושא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים