תוך כמה זמן מהבקשה?קיבלתי היום את הצ'ק של המענק מאהר"ב ,
האמת שלא האמנתי שאני יקבל את זה, אבל זה פה !
למי שמעוניין אני הגשתי את הבקשה דרכם : covid19israelusa@ בגימייל
בהצלחה!
תוך כמה זמן מהבקשה?
הם לא עושים הפקדה בבנק?
תוך כמה זמן מהבקשה?
אצל חלפן כספיםאגב, מה עושים עם צ'ק אמריקאי המשולם בדולרים?
איך מפקידים אותו?!...
צריך לפתוח חשבון מט"ח בבנק?
חשוב שתבדקי אצל מי שמתעסק עם זה, איך ומה לשלוח. דווקא מי ששולח עם בן זוג ITIN לא יקבל את מענק הקורונה! תבדקי מה עדיף לכם, האם מענק או החזר מס בגין הילדים. לפיכך ה ITIN השנה יהיה פחות רלוונטי!הבעיה אצלי שלא הגשתי 2019, כי חסר לי מספר itin להשלים לי את האפשרות, לבעלי יש אזרחות, אבל כבר 3 חודשים ולא שלחו לנו את הפספורט ששלחתי להם.
חומר למחשבה, אבל ברגע שאנחנו התחלנו עם חשבון מס, אני חושבת שאנחנו חייבות להמשיך, ואם אנחנו נתחכם, ונשקר השנה, זה רק יביא עלינו צרות בהמשך, אני צודקת?חשוב שתבדקי אצל מי שמתעסק עם זה, איך ומה לשלוח. דווקא מי ששולח עם בן זוג ITIN לא יקבל את מענק הקורונה! תבדקי מה עדיף לכם, האם מענק או החזר מס בגין הילדים. לפיכך ה ITIN השנה יהיה פחות רלוונטי!
בפאג"י יש באופן אוטומטי חשבון מט"ח, ועם חשבון סטודנט העמלות די נמוכות.אגב, מה עושים עם צ'ק אמריקאי המשולם בדולרים?
איך מפקידים אותו?!...
אפשר גם להפקיד בסניף שלך, אצל בנקאיאגב, מה עושים עם צ'ק אמריקאי המשולם בדולרים?
איך מפקידים אותו?!...
בגוביינא נראה לי שלא מומלץ בכלל זה עמלות גבוהות. כך ממה שאני מכיר.אפשר גם להפקיד בסניף שלך
זה נקרא צק גובינה הכסף יכנס רק אחרי שבנק יגבה את זה בערך חודש עד חודשים
לפמעים דרך הבנק יוצא עמלות יותר זולות
תיבדקו מולם covid19israelusa@ בגימייל לגבי דיווח הכנסות@עולם הפוך דיווחת תמיד הכנסות?או רק הגשת עכשיו למענק?
כמה כסף גבו לך אלו שהגשת דרכם?
לפחות יצא לך משהו אחד טוב מהקורונהקיבלתי היום את הצ'ק של המענק מאהר"ב ,
האמת שלא האמנתי שאני יקבל את זה, אבל זה פה !
למי שמעוניין אני הגשתי את הבקשה דרכם : covid19israelusa@ בגימייל
בהצלחה!
בפועלים עלה לי 3 דולר הפקדה, והיא תוך 7 ימי עסקים זמינה, אח"כ ההמרה דרך האתר עולה 3.5 דולר (בפקיד 6.7)בפאג"י יש באופן אוטומטי חשבון מט"ח, ועם חשבון סטודנט העמלות די נמוכות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים