- הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;2072673:יונה יונה,
אני לא הייתי רזה וזה לא עיצבן או העליב אותי.
ידעתי שאני אוכלת יותר מדי, וזו היתה האחריות שלי.
אמא שלי קיבלה את זה יפה מאד.
זה שאותך זה לא עיצבן- סבבה.
זה שזו אמירה מעצבנת יגיד לך כל אדם אובייקטיבי.
נכתב ע"י לבן;2072673:יונה יונה,
אני לא הייתי רזה וזה לא עיצבן או העליב אותי.
ידעתי שאני אוכלת יותר מדי, וזו היתה האחריות שלי.
אמא שלי קיבלה את זה יפה מאד.
נכתב ע"י mig;2072672:כל מה שפרטת משותף לבעלי כל ההיקפים.
אשה נהנית מכך שיש לה בגד חדש והיא נראית טוב, בין אם הוא פטיט ובין אם הוא 3X.
מה שמתסכל אשה קצת יותר מXL זה שהיא מגיעה לחנויות המכריזות כי במרכולתן מידות גדולות ובפועל המידה הכי גדולה היא M בקושי... ואז הן מכתתות רגליים לשווא.
מתסכל אותן שבמידות גדולות פתאום הדוגמאות הופכות להיות מדגמים זקנים ופחות אופנתיים כאילו שלאשה צעירה אסור להיות שמנה (או שמותר אבל שתראה כמו סבתא של עצמה) הדברים האלו מתסכלים הרבה יותר מהק"ג העודפים.
נכתב ע"י לבן;2072662:כן, זה בפרוש להרגיש טוב עם עצמה.
אני לא מתביישת שאני דוגלת בזה שאישה צריכה להראות טוב, לעבוד- אם זה מה שעושה לה טוב, לשמוע מוזיקה וללכת לבריכה- אם זה עושה לה טוב.
מסכימה עם כל ההגדרות האחרות שלך מאד מאד,
ועדיין אלוקים ברא את האישה כך שתרצה להראות טוב- ולקנות בגד חדש ויפה זה עושה לה את זה.
נכתב ע"י GRN;2072675:וואו, אם הייתי סוחבת עלי את כל האמירות של אמא שלי בנושא היום הייתי הר אדם רק מהאמירות
אני די מתפלא עליך שאת אוחזת גם בשיטה של אמא שלך וגם בשיטה של למברסקי בו זמנית, זה קצת כמו טובל ושרץ בידו.
נכתב ע"י יונה יונה;2072678:זה שאותך זה לא עיצבן- סבבה.
זה שזו אמירה מעצבנת יגיד לך כל אדם אובייקטיבי.
נכתב ע"י לבן;2072679:הכל צמוד נורא, קטן וחונק ואני אוהבת רחב ושאנטי קצת. אני אוהבת שמלות קיץ מכותנה, ואין, אין, אין.
מצטערת לדווח שאחרי ששמלה מידה 44 לא נשמתי בתוכה- התייאשתי מקניית בגד לחג.
הבגדים בחנויות מיועדים לילדות בנות 14 גג או לרזות חסרות גזרה.
ולא אכנס לזה שהיו נשים כאלו שקנו את השמלות בחנויות בהן ביקרתי כמו שהן - והן היו נראות נורא- דחוקות בתוך מעטה בד צמוד ששיווה להן מראה מפלצתי.
נכתב ע"י יונה יונה;2072687:אממ.... אז אולי בעצם לא השמנתי בכלל? אלא המידות שקטנו.......
הלוואי.![]()
נכתב ע"י mig;2072652:רק לחשוב על זה שהסבתות פיטמו את הילדים במרגרינה וילד שמן היה ילד יפה... ותשאלו את הנשים ההן של פעם, הן תספרנה לכן על הספוגים ש"הגדילו" את הגוף על מנת לשוות לגוף מראה מלא ובריא יותר...![]()
נכתב ע"י mig;2072677:למה את קוראת אכילת יתר?
הרבה פעמים זה שילוב של כמה גורמים ולא כ"כ נדיר.
נכתב ע"י לבן;2072679:אני מגיבה באשכול הזה יותר מדי...
גם לי, במידה -M, 42 אין מה ללבוש- בכלל.
הכל צמוד נורא, קטן וחונק ואני אוהבת רחב ושאנטי קצת. אני אוהבת שמלות קיץ מכותנה, ואין, אין, אין.
מצטערת לדווח שאחרי ששמלה מידה 44 לא נשמתי בתוכה- התייאשתי מקניית בגד לחג.
הבגדים בחנויות מיועדים לילדות בנות 14 גג או לרזות חסרות גזרה.
ולא אכנס לזה שהיו נשים כאלו שקנו את השמלות בחנויות בהן ביקרתי כמו שהן - והן היו נראות נורא- דחוקות בתוך מעטה בד צמוד ששיווה להן מראה מפלצתי.
נכתב ע"י חדוי כנרת;2072702:דווקא שוחחתי עם סבתי ע''ה על הנקודה הזו בדיוק,
היא ואחותה צחקו ממני שאני מאמינה לככל הסיפורים האלה-ונזכרו בנוסטלגיה:
היינו חוגרות חגורה ומהדקות אותה חזק סביב המותניים, כדי שלא נוכל לאכול מדי הרבה....
נכתב ע"י חדוי כנרת;2072702:דווקא שוחחתי עם סבתי ע''ה על הנקודה הזו בדיוק,
היא ואחותה צחקו ממני שאני מאמינה לככל הסיפורים האלה-ונזכרו בנוסטלגיה:
היינו חוגרות חגורה ומהדקות אותה חזק סביב המותניים, כדי שלא נוכל לאכול מדי הרבה....
נכתב ע"י לבן;2072704:זה לא מתחיל באכילת יתר?
זו השאלה.
והיא עניינית, אז לא להתרגז/להעלב בבקשה.
נכתב ע"י עדן;2072800:בדיוק לפני חודש התחלתי דיאטה חדשה, אפשר לאכול מה שרוצים אבל עד השעה חמש, משעה חמש סוגרים את הפה עדדד הבוקר.
השיטה הזו מאד דיברה אלי, כי השיטה של ספירת קלוריות ושמירה על כל גרם מתוק גרמה לי להישבר תמיד.
בינתיים ירדתי כבר 4 קילו כולל פסח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים