נכתב ע"י דודכהן;2414111:איזה כיף זה לשאול מישהו מה השעה ברחוב, ולקבל ממנו שמועס כמה הזמן יקר אל תבזבז זה מצרך נדיר איך יש לך זמן להסתובב ?? וכדו'.....
זה בדיוק מה שקורה פה ..
מישהו שאל על תוכנית מעניינת להשקעה כולם נכנסים לו לעצמות כמה יחזיר זה לא משתלם לא מוסרי לא ערכי וכדו'
ביום שיענו פה לעניין השאלה. הרבה דברים יהיו יותר טוב,
איזה כיף זה לחפש אשכול על השקעה ולפתוח אותו ולראות חפירות מפה עד לאוסטרליה .....
ד"א השעה כעת 13:46
צהרים טובים לכולם
נכתב ע"י זלפה;2414142:בגדול אתה צוד שזה האוירה פה בפורום
באשכול הספציפי הזה, לא כ"כ.
- מחפש השקעה בסכום של 40 אלף ש"ח
- לא קיים משהו כזה בשוק
- לוויתי 40 אלף מהבנק, רוצה להשקיע במשהו שאוכל להחזיר איתו את ההלוואה ואחרי זה תישאר לי הכנסה...
- כל השקעה שהיא - התשואה תהיה נמוכה מהריבית על ההלוואה מהבנק... ההשקעה הטובה ביותר מבחינתך- להחזיר את ההלואות לבנק!
נכתב ע"י לבן;2413847:זה משפט לא נכון.
אם יש לך חובות ההרגש אמורה להיות שהכסף הזה לא שייך לך, חד משמעית. את צריכה לסגור איתו את החובות מיידית.
נכתב ע"י riki aharon;2413845:כדאי לבדוק עם רב האם אדם שיש לו חובות לאנשים רשאי להלוות לאנשים אחרים לפני סגירת החובות
נכתב ע"י נתין;2413954:או הו איזה אמת כתבת כאן....
צריך פעם לעשות ספר על הסיבות למה אנשים לא ממהרים להחזיר חובות, הנה דוגמא מצויינת למה:
יש ללווה את הכסף להחזיר, אבל מה פתאום שהוא יחזיר? אחר כך הוא לא ירגיש שהיה לו את הכסף בכלל... והוא כבר מזמן שכח שקיבל הלוואה ש'הצילה' אותו...
עצוב
נכתב ע"י זלפה;2414006:לא מצליחה להבין,
יש לך הלוואות של יותר מ40,000 ש"ח
ואתה רוצה להרגיש שיש לך ביד 40,000 ש"ח?
זה לא הכסף שלך!
זה הכסף של הלווים שלך!
נכתב ע"י sarit_f;2414088:אין סיפוק גדול יותר מלהחזיר חובות ולסגור את המינוס, בפרט שאין לך צורך בכסף הזה למשהו ספציפי.
בשום מקום הוא לא כתב שה-40,000 האלה הם הלוואה שלקח מהבנק.נכתב ע"י זלפה;2414142:- לוויתי 40 אלף מהבנק, רוצה להשקיע במשהו שאוכל להחזיר איתו את ההלוואה ואחרי זה תישאר לי הכנסה...
[/B][/I]
נכתב ע"י אברהם;2414164:בשום מקום הוא לא כתב שה-40,000 האלה הם הלוואה שלקח מהבנק.
אולי חסך אותם או קיבל אותם במתנה?
אולי הרוויח אותם באיזו עסקה טובה?
נכתב ע"י זלפה;2414168:
נכתב ע"י אברהם;2414164:בשום מקום הוא לא כתב שה-40,000 האלה הם הלוואה שלקח מהבנק.
אולי חסך אותם או קיבל אותם במתנה?
אולי הרוויח אותם באיזו עסקה טובה?
נכתב ע"י עוגת בוקר;2414205:מישהו באמת חשב לרגע שאני מחפשת להשקיע כסף שלקחתי בהלוואות??????
ברור שזה כסף שהגיע לי בבום מאיזה מקום.
אני פשוט בשוק.
סליחה אם לא הייתי ברורה מספיק, אני מאמינה שכל התמונה משתנה עכשיו.
נכתב ע"י יוסף שטיין;2414229:עוד משהו שנזכרתי עכשיו לפעמים ישנם המרות כספים שירצו לתת לך ריביות על הפקדות
נכתב ע"י יוסף שטיין;2414218:רעיונות להשקעה.
ג. לנסות למצוא חנות קטנה יותר טוב כזו שנפתחה עכשיו לבקש שתקנה עם הכסף סחורה בשווי 40.000 שאיתו תתחלקו ברווח.
ד. לממן הדפסת ספר שיכול להביא לרוווחים.
ז. לפנות לחבר שיש לו חצר להקים שם בנייה קלה לעסק שאחרי שזה יכפיל את עצמו הקרוואן יהיה שייך לו.
.
נכתב ע"י יוסף שטיין;2414229:עוד משהו שנזכרתי עכשיו לפעמים ישנם המרות כספים שירצו לתת לך ריביות על הפקדות
נכתב ע"י אבק;2414271:זהירות ריבית! צריך היתר עסקה מפורט
נכתב ע"י יוסף שטיין;2414220:ודרך אגב גם מ5 ש"ח אפשר לעשות מיליונים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //