קהילת המאיירים

פורום קהילת המאיירים הגדולה והמקצועית בחברה החרדית

איור ודמויות >> תוכן מקצועי

אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג
נושאים
117
נושאים
117
אני עומדת לקראת הפקה מלחיצה ומרגשת מאד של 'המסע האמיץ של אביגדור',
(שהופיע כמדור בעיתון ילדים של משפחה למי שמכיר)
אז עשיתי כמצוות הימים 'אוי עמודים נקבצו עלי' וישבתי לעמד את כל המדורים לכדי ספר,
ואז גיליתי את המיני-טרגדיה הבאה:
חלק מהעמודים של הסיפור הם כפולים, פרושים על שני עמודים (ציורי בייביסיטר :)).
וחציים נתקעו בעמוד אי זוגי...
זאת אומרת שפתאום נהיו לי עמודים ריקים שדורשים מילוי!
מי שעומד לקראת סיום של ספר ונופל עליו דבר כזה, יודע כמה זה מתסכל...
וזמן למלא ממש עמודי קומיקס פשוט אין לי. זה כבר חייב להיגמר.
אז ב"ה עלה לי הרעיון למלא את עמודי הקישור בציורים גדולים שפרושים על כל העמוד, שמקשרים בין עמוד הקומיקס לעמוד הגדול, ויצא ממש לטובה!
מצרפת שניים לדוגמא.
אז מוסר ההשכל הוא כפול:
1. אם אתם עושים מדור בעיתון, שחלקו עמודים בודדים וחלקו כפולים, פשוט תצרו קובץ עימוד מהרגע הראשון שזה לא יקרה לכם,
2. תעשו טעויות כאלה בכוונה, כי עמודי קישור הם דבר יפה.
:)

נ.ב.
לכל אלו ששאלו ושואלים, הספר ייצא בעז"ה בתכנון לפורים, אמן כן יהי רצון.
לפני כן אמור לצאת ספר ממש אוטוטו על השמיטה, שאני מקווה להעלות דוגמאות ממנו בקרוב, אחרי שהכריכה תהיה מוכנה.

לחוות דעתכם אשמח!
:)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה