קהילת הצלמים

פורום קהילת הצילום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי.פורום קהילת הצילום המקצועי בחברה הדתית והחרדית. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלי הפורום: רותי המניק, נמש =), יואל ארלנגר - קקטוס, ראובן 10
להצטרפות לקהילת הצילום המקצועית, הקש כאן

צילום ועיבוד תמונות >> תוכן מקצועי

ילדות ובת מצווה

תת פורום בקהילת צילום של פרוג לשיתופים, טיפים וטכניקות צילום לתמונות ילדות (גילאי 3-12)
הפורום פתוח לצפיה לנשים בלבד.
פרטי

צלמות מקצועיות - הפורום הסגור

הפורום הסגור המחודש לצלמות מקצועיות.
מנהלות הפורום: רותי המניק, נמש =)
להצטרפות לפורום לחצי כאן ←
פרטי
כללים למשתתפים ולשאר הצופים:

א. כל ניק רשאי להעלותתמונהאחת בלבד. התמונה תהיה ברזולוציה טובה.
ב. התמונה חייבת להיות בחשיפהראשונית בפורום, או לחלופין תמונה שלא נחשפה בשלושת החודשים האחרונים.( אין להעלותתמונות שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ג. נתוני האקסיף יופיעו בהודעה. עדיפותלהוספה בחתימת מים בקצה התמונה עצמה.
ד.אין להגיב על האתגר בשום פניםואופן!!
ה.התמונה חייבת להיותמצולמת ע"י הניקהמעלה אותה!!
ו. האתגר יסגר ביום חמישי 20.9.12 בשעה 20:00 .
או לאחר שבועיים בגלל החגים.. מנהלי האתר יחליטו:)

כלליםלשופט התורן:

א. שלש תמונות יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק אתהחלטותיו לבחירת הזוכים!
ב.נתינת תודות וודאי תסייע בשיפוט. אךהשופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניוהמקצועיות והיצירתיות!!
ג. השופט יעלה את תוצאותהשיפוט שלו בין השעה 20:00 עד חצות הלילה.
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבאהשיפוט יעבור לזוכה במקום השני.!
ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגרהשבועי-*****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
ו. למותר לצייןשהשופט לא משתתף באתגר ..

הסבר על האתגר:
תנו תמונה טובה של הקפאת תנועה
תשתדלו שזה יהיה דרמטי ומענין
בלי לזלזל בשאר הנתונים..
הדוגמא שלי לא טובה...

בהצלחה!
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=86474

גם לכם יש מקרים הזויים?
אני תורמת דוגמאות משלי:
-לקוח שקיבל את החומר בלי תשלום "כי זה דחוף והכסף עוד רגע בחשבון שלך". אחרי שבועיים הודיע לי שהוא מביא משכורת לעובדים שלו רק בעשרים לחודש. כעבור חודש מזכירתו מתקשרת אלי שאני אבוא לקבל את הצ'ק הדחוי. הודעתי לה שאני מוותרת על הכסף כדי שאני אזכור תמיד לא להוציא חומר בלי תשלום. :mad:
- צילמתי תינוק לפני ברית בלי אמא שלו (עם אחותו הגדולה בת ה- 6)
-צילמתי ממש לפני שנהייתי אמא :) (כמה שעות)
-צילמתי בהתראה של 20 דקות משפחה שלימה
-לקוח שביקש לצלם בסטודיו שלי עם המצלמה שלו
-תיקנתי בפוטושופ ילד פצוע אנושות בפניו בחינם כי הבטחתי תיקונים קלים
-שמעתי קללות ונאצות הזויות מלקוח שלא הבין למה הוא לא מקבל את כל הדיסק
- וכן- כל זה היה מזמן. הים ב"ה אני מקבלת לקוחות נחמדים וכיפיים :D
הי
מצורף שיעור המשך - עיבוד קבצי raw
בקשות ותגובות יתקבלו בכיף
חתימה טובה!

• עלה שיעור חדש וראשון בסדרה של שיעורים
    על עבודה עם קבצי raw
    תגובות יתקבלו בברכה...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים

לוח מכירה - ציוד צילום

למעלה