Title

שאלות ודיונים

שאלות, בקשות עזרה, דיונים ונספחים בנושא הבינה המלאכותית

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

לאתגר:
לאתגר:
  • תודה
Reactions: זהבהב1 //
35 תגובות
לאתגר:
לאתגר
אז ככה-
זכיתי לפני כמה שבועות טובים זכיתי באתגר של טלפייבר-
"תקיעות בזמן אמת" נושא פרסים,

🏆 הפרס: 3 חודשי אינטרנט סיבים במהירות 1 ג'יגה + התקנה חינם!(בשווי 700 ₪ – ללקוחות פרטיים חדשים באזורים בהם אנו פועלים)

אך כיוון שאני לא גרה באיזור שבו אוכל לממש את הזכיה:cautious: ,שאלתי את החברה, והם ענו:

"כן, אפשרי להעביר למישהו שגר באזורי הפריסה שלנו:
אלעד, בני ברק, ירושלים, רכסים, ביתר עילית, מודיעין עילית.
צרפי לנו מספר טלפון של מי שתרצי להעביר לו את ההטבה ואנחנו נשוחח איתו."

מי מעונין??? כל הקודם זוכה :giggle:

אפשר לפנות אלי בפרטי, או להשאיר כאן הודעה- אני אצור קשר לראשון שיפנה אלי, ויעביר את הפרטים שלו לחברה בעז"ה.
אני פותחת נספח לאתגר באיחור לא מנומס, קבלו את התנצלותי.

@מנהל ai תוכל בבקשה לערוך את ההודעה של האתגר ולהוסיף לשם את הקישור?

(דבר נוסף- שהזוכה באתגר הזה לא יעשה קופי-פייסט לכללי האתגר שלי כי כנראה השמטתי משם כמה כללים)
ואחרי שכבר כמעט שכחנו מהחידה השבועית... @בת-מצווה היקרה (תודו לה) הזכירה שצריך להמשיך...
אז קודם כל, תודה ל @מנהל ai על הניהול המדהים ועל כל מה שהוא עושה בשביל הפורום!

ועכשיו....
שתי חידות, די (אולי...) קשות, שגימיני הגולם סיפק לי.
נבקש לא לענות לפני השעה 19:30 (כדי שגם לאלה שלא כ"כ חכמים יהיה קצת זמן לחשוב.)
ואני כבר אומר! התשובה היא לא ai!!

1) אני עובד בלי הפסקה, לומד בלי ספרים, ומקבל החלטות בלי רגשות.
אני יכול להיות מועיל או מטריד, תלוי איך משתמשים בי. מי אני?

2)אני אוסף כמויות עצומות של מידע, לפעמים על כל אחד ואחת מכם.
ככל שאני גדל, אני נהיה חכם יותר (לפעמים). מי אני?

בהצלחה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה