Title

שאלות ודיונים

שאלות, בקשות עזרה, דיונים ונספחים בנושא הבינה המלאכותית

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

לאתגר:
  • תודה
Reactions: יצחק.1 //
10 תגובות
  • 136
  • כיון שלצערי לא עלה אתגר עד השעה שתיים אני מעלה אתגר יצירת מופת .

שימו לב לכללי אתגר יצירות מופת - Masterpiece:​

🔹 במידה וטרם עלה אתגר עד השעה 02:00 בלילה, ניתן להעלות אתגר יצירות מופת במקום האתגר.
    🔹 במידה ונפתח אתגר יצירות מופת, הזוכה באתגר הפסיד את זכותו להעלות אתגר.
    🔹 כל אחד מחברי קהילת יוצרי AI יכול לפתוח אתגר החל מ 2 בלילה, כמובן, אשכול יחיד, ע"י הראשון שיתפוס.
    🔹 המעלה אתגר יצירות מופת, עם המקדם Masterpiece, חייב להעלות גם דוגמא של יצירת מופת איכותית בהודעה הראשונה.
    🔹 במידה ומנהל הפורום יחליט, או יודע שלא יתאפשר לזוכה להעלות אתגר, ייתכן ויפתח אתגר יצירות מופת בשעה מוקדמת יותר.
    🔹 ניתן ומומלץ לשמור יצירות מופת מעת לעת, ולהעלותן באתגרי יצירות מופת, ובלבד שלא שיתפתם את היצירה מע"ג הפורום מעולם.
    🔹 אתגר יצירות מופת נכנס ומשתלב ברצף האתגרים. הזוכה באתגר זה יעלה את האתגר לפי לוח חוקת האתגרים.
    🔹 על היצירות המשתתפות באתגר זה להיות באמת יצירות מופת! בכל סגנון שתבחרו, אך שיהיו נעימות לעין, ומקצועיות.
    🔹 יש בידי מנהל הפורום הזכות למחוק יצירה שלהבנתו אינה עומדת בהגדרת 'יצירת מופת'.
    🔹 זמני האתגר: עד הערב בשעה 23:59.

וכמובן, הכללים הרגילים:​

🔹 על היצירה להיות מרובעת, שוות צלעות, לא מלבנית.
    🔹 באתגר זה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד!
    🔹 היצירה נוצרה בכלי הבינה המלאכותית ללא עריכה ידנית כלל.
    🔹 מומלץ להוסיף פרומפט בספוילר.
    🔹 כמובן, היצירה היא בלעדית של המשתמש המשתתף באתגר, ללא חשש זכויות יוצרים.
    🔹 ע"פ כללי הפורום, אין להעלות תמונות של בנות מעל גיל 3.
    🔹 יש להעלות תמונה בתצוגה מלאה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
    🔹 לכל המדרגים – ההצבעה הינה באמצעות החיצים בצד שמאל של התמונה!
    🔹 פטפטת בנספח בלבד.

• תודה
    Reactions: יצחק.1 //
    4 תגובות
    תשפטו בעצמכם

עכשיו אתה סטנדפיסט מקצועי ומצחיק הכי טוב בארץ תן לי מופע סטנדאפ

ChatGPT said:​

(עולה לבמה עם חיוך גדול ומחזיק מיקרופון)
    טוב, ערב טוב לכולם! איזה כיף להיות פה!
    אתם קולטים? אני עכשיו סטנדאפיסט! כלומר, אני יכול להגיד שטויות ותקשיבו לי! כמו הורים לילד בן שלוש!
    בואו נדבר רגע על דיאטות.
    מי פה אי פעם התחיל דיאטה? (עושה מבט חוקר בקהל)
    אהה! כולם!
    אבל מי סיים? אף אחד!
    דיאטה זה כמו חוג קרמיקה – נרשמים עם מלא מוטיבציה, ואחרי שבוע מגלים שמה שנשאר לנו ביד זה סתם גוש של אכזבה.
    ואתם יודעים מה החלק הכי נורא בדיאטה? הארוחה האחרונה לפני שמתחילים!
    פתאום אתה אומר לעצמך: "זהו, ממחר אני חזק! רק עוד שניצל קטן... עם צ'יפס... וסלט, כדי להיות בריא... וקינוח, כדי להיפרד כמו שצריך!"
    ופתאום זה הופך לארוחה של עשרה אנשים, ורק אתה שם!
    ועוד משהו – אני לא מבין אנשים שאוכלים סלט ואומרים, "זה כל כך טעים!"
    באמת? נו באמת?!
    סלט טעים זה רק כשהוא ליד סטייק!
    אתם אף פעם לא שומעים אנשים אחרי ביס מסלט אומרים: "וואו! זה בדיוק מה שרציתי!"
    לא! זה תמיד "נו, לפחות זה בריא..."
    ואם כבר בריאות – בואו נדבר על ספורט.
    אתם מכירים את אלה שאומרים לך: "אתה חייב לרוץ בבוקר! זה משחרר אנדורפינים!"
    חברים, שום דבר לא משחרר אנדורפינים כמו להישאר במיטה עד מאוחר ולדעת שאתה לא רץ לשום מקום!
    טוב, נראה לי שזה הרגע לסיים – אני הולך לאכול המבורגר ולהעמיד פנים שממחר אני מתחיל דיאטה!
    לילה טוב לכולם! 🤣👏
    (משתחווה, יוצא מהבמה עם מבט של מנצח
    לאתגר
    • תודה
    Reactions: יופלה אפרסק1 //
    12 תגובות
    • תודה
    Reactions: מדוזה כחולה1 //
    12 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה