Title

שאלות ודיונים

שאלות, בקשות עזרה, דיונים ונספחים בנושא הבינה המלאכותית

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

• שכוייח!
Reactions: ניק 1391671 //
3 תגובות
לפני הכל! תודה רבה ל @מנהל ai על הניהול המדהים המסור והמיוחד!

והפעם אני לא רוצה לשאול אתכם חידה כלשהיא, אני רוצה שכולנו נענה ביחד על השאלה שהתווכחו עליה רבות...
"איזה בינה מלאכותית הכי טובה ליצירת תמונות?"

אז ככה זה הולך:
יש פה פורמפט ליצירה מורכבת (מאד ארוך)
"Create a double-exposure digital image that captures the silhouette of a wolf howling against a soft, misty background. The wolf’s silhouette is filled with a cosmic landscape, blending deep space elements like stars, galaxies, and nebulae with natural scenes of forests and mountains. Let the outside outline of the wolf be filled with lush, green foliage, with trees and branches that give the impression of a peaceful forest. The wolf is walking across the forest, each detail of its movement evoking serenity and tranquility. The space elements within the wolf give the impression of a universe contained within the animal, creating a dreamy and otherworldly atmosphere. Above the wolf, a swirling galaxy is visible, complementing the cosmic theme. The textures used for the foliage inside the wolf silhouette should be natural and earthy. The background has to be a vivid forest at night, making it a big contrast between the interior of the wolf's silhouette and outside of it. Ensure the overall image gives an ethereal, otherworldly vibe, sustaining the calmness and tranquility of the scene."

אתם לוקחים את הפורמפט הזה ויוצרים במודלים ופלטפורמות שונות של בינה מלאכותית.
לאחר מכן אתם כותבים פה איזה אתר יצרתם ובאיזה מודל ושמים את התמונה בתוך ספוילר!

למען הסדר הטוב, אין לעלות שתי תמונות מאותו המודל,!
כדי לבדוק האם כבר שיטפו מודל מסויים בקלות, לחצו כאן בדף האשכול על קונטרול F ויפתח לכם מקום לחיפוש מילים
האשכול ייסגר לשיתוף במוצאי שבת אמור, ולאחר מכן אולי יפתח אשכול לסקר איזו תמונה הכי טובה.

והנה כמה תמונות שאני כבר יצרתי...

נייט קפה : מודל Flux Schnell
Create a double-exposure digital image that captures the silhouette of a wolf howling against a soft, misty background. ...

נייט קפה: מודל GPT1 High
Cosmic Wolf Silhouette in a Misty Forest

נייט קפה מודל DALL-E 3
Wolf in Celestial Forest, Double-Exposure Digital Art

עכשיו תורכם...
מחכה לכם!
מקווה לכסות כמה שיותר מודלים!
 תגובה אחרונה 
נספח לאתגר
  • תודה
Reactions: יצחק.1 //
13 תגובות
לאתגר:

@תודה לך השם!
נפעמתי מהרעיון שאת/ה זכית
והאתגר שהעלית מושלם!
  • תודה
Reactions: תודה לך השם!1 //
48 תגובות
לאתגר
לאתגר

לאתגר:
אני גננת, כידוע לא היו לימודים בשבוע וחצי האחרונים,
ומסיבת סוף השנה צוחקת לי מהפינה- היא אמורה להיות בעוד כמה ימים בודדים וכל מה שתוכנן לפני המלחמה - ירד לטמיון בגלל המון עבודה שאין זמן להכין אותה...
עשינו היום חשיבה מחודשת ושינינו את מראה הגן,
ומכיוון שאני אפס מאופס בגרפיקה וגם לא מבינה דבר וחצי דבר בAI- אני חייבת עזרה...
מי שיכול לעזור לי- תבוא עליו הברכה!!!
אני צריכה:
(בערך 5 תנוחות שונות)
1. צלליות (שחורות) של (בנים) יהודים כמובן - מתפללים בתנוחות שונות (ילד מרים ידיים בתחינה, ילד עומד עמידה צידית וג"כ מרים ידיים בתחינה, אבא (עם מגבעת) ובן עומדים כאילו כלפי הכותל ומתפללים...)
כמו זה, אבל בילדים:
1750870917418.png
2. מגאפון- מוציא את המילים "ה' אחד ושמו אחד" כשבהתחלה המילים קטנות ובהמשך גדלות...- מקווה שהובנתי, ולהוסיף גם קווים של "כאילו" קולות... - המגאפון צריך להיות בימין והמילים הבוקעות- בשמאל.

אשמח ממש ממש לכל עזרה.
  • 12
  • לא הצלחתי ליצור פודקאסט עם שני קולות של גברים, ואחרי שראיתי בתגובות למדריך הזה עוד כמה שאמרו שהם לא הצליחו, הבנתי שמה שמפורט שם כנראה לא עובד בנטפרי.
    יש מישהו בנטפרי שכן הצליח ליצור את זה? בצורה הזו או בצורה אחרת.
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה