מדובר בילדים בני שנה.צריך לפנות לאמא של הילד ולדבר איתה בתקיפות שאני לא מוכנה שהבן שלך יגע בת שלי !
אין כזה דבר !
ואם זה לא יטופל, אני אפנה לאן שצריך לפנות !!
במצב כזה הילדה תידבק לאמא אולי להביא את הילדה כרגיל ולתצפת מהחוץאני חושבת שאם זה רלוונטי מבחינת האמא-כלומר הבוקר פנוי ולא עובדת-
ללכת ביחד עם הילדה, לשרוץ קצת בגן ולחקור היטיב ממה הילדה שם מתרחקת וחוששת,
ואם היא עדיין בהיסטריה-לחזור איתה הביתה!!
גם ילדים בני שנה אפשר להסביר להם מספר רב של פעמים עד שיבינומדובר בילדים בני שנה.
איך האמא תטפל בזה? זאת העבודה של הגננת.
הבעיה היא האם התיקים בגן ליד הילדים או במתלה בחוץ..שימי מכשיר הקלטה בתיק שלה או בכיס שלה בלי שאף אחד ידע
יש היום מכשירים להקלטה ממש קטנים.
לא התכוונתי להפחיד,אמאלהההה!!! את ממש מפחידה אותי![]()
אם להרגשתך המצב לא כ"כ גרוע, אולי תתני עוד צ'אנס לאור ההבטחות הנ"ל...כן התקשרתי הערב לגננת והיא אמרה שהיא תטפל בזה בכל חומרה.
בשום אופן לא לשלוח אותה לגן שיש ילדה שמרביצה לה (בטח ובטח שזה על בסיס קבוע לפי מה שאת אומרת עוד משנה שעברה)....היא קטנה וחסרת אונים
תחשבי על להעביר אותה גן או לדאוג שהנושא יטופל
בדיוקצריך לפנות לאמא של הילד ולדבר איתה בתקיפות שאני לא מוכנה שהבן שלך יגע בת שלי !
אין כזה דבר !
ואם זה לא יטופל, אני אפנה לאן שצריך לפנות !!
מזעזע!וואו.
את מחזירה אותי אחורה,
הבת שלי גם היתה במעון, וחזרה כמה פעמים עם נשיכות רציניות
בהתחלה כולם אמרו לי זה נורמלי- ככה זה ,
וזה יכול לקרות גם אצל מטפלת ...
אבל , התברר לי שזה היה ספציפית ילד אחד שהתנכל אליה בסדרתיות.
והגננות אמרו שאין להם מה לעשות, פניתי למפקחת- והיא לא אישרה מעבר קבוצה...
הסתפקנו מה לעשות. בוקר אחד , כמה דקות אחרי ששלחתי אותה למעון
מתקשרים אלי- הילדה התעלפה!!
אין לתאר את הפחד . רצתי למעון. התברר שהילד רק התקרב אליה!!!
עוד לא נגע!! והיא התעלפה!!!!
הסתבר שהיא פשוט פיתחה חרדה קשה!!!!!
אז אם את שואלת אותי- ללללאאאאאאא לאאאאאאאאאאא לאאאאאא לשלוח!!!
היא בסה"כ חזרה בימים האחרונים לגן אז זה טבעי שהיא עדיין בוכה.
מה שבעייתי הוא שיש בקבוצה ילדה שמכה ולא מטופלת.
אני הייתי שולחת אותה מחר עם איזה שוקולד (שוחד) לגננת כדי שתסתכל על הילדה שלי ב70 עיניים, ובצהריים כשלוקחת שואלת ומתחקרת איך בדיוק היה היום.
מצד שני אם זו אותה גננת משנה שעברה הייתי מוציאה אותה מיד או מבקשת להחליף קבוצה.
קשה לכתוב את זה.
אני ממש מקווה שזה רק הילדה שמרביצה
ואין פה איזה חיפוי על גננות אלימות ל"ע
כבר היו מקרים של ילדים שחזרו פצועים והגננת סיפרה על חברים כשהאמת המצערת נחשפה בסוף.
תגובתי הבאה היא מנסיון אישי עם הבת שלי באותו גיל השנה הזאת.
התחילה את השנה וכמו שאת מתארת, קמה בבוקר ובוכה שלא רוצה ללכת לגן, כל הדרך מבקשת שלא אקח אותה לגן, עד כדי שפשוט ברחה לגינה באמצע הדרך.
מדובר על ילדה בלע''ר מפותחת, מדברת, מביעה וכו' ניסיתי לדבר לבדוק להסביר ושום דבר לא הועיל.
מה שכן היתה חוזרת שמחה, מספרת שבכתה הרבה עד שהפסיקה ובאותה נשימה מספרת מה היה לה כיף בגן.
הייתי בדילמה מטורפת, לא רוצה להזיק ומצד שני סוג ילדה שחייבת מסגרת אבל לא עמדתי בפרידה ממנה בבוקר זה היה נראה שואה, ומנגד- חוזרת מרוצה...
בקיצור, הייתי מבולבלת ממשששש
וההמשך הוא רק למאמינות בשיטת.....
החלטתי לפנות לטיפול טלפוני בשלושת המימדים, טיפול אחד קצר, היא אמרה לי שלילדה טוב בגן אך היא לא רוצה לעזוב אותי (ותלתה את זה בסיבה הגיונית, שהיתה. אם מענין אתכן.... קורונה שהשביתה אותי לזמן די ארוך פלוס לידה וילדה עם אופי, דואגת לאמא) בקיצור, היא עשתה את הטיפול המתאים, ואני צירפתי הרבה תפילות לס''ד והשינוי היה 180 מעלות אחרי... יומיים. זה היה הזוי!!!!
ההכנה לגן התחילה מהלילה... מחר את הולכת לגן, כיף לך בגן, את עושה עבודות ומשחקת וכו' וכו' ואמא מחכה לך בבית ואח''כ באה לקחת אותך כנ''ל בבוקר המון דברנו ועיבדנו.
וב''ה.
אוסיף ואומר. שעכשיו כשהיה סגר ממש פחדתי מה יהיה אח''כ... לאורך התקופה מדי פעם הזכרתי לה את הגן ואמרתי לה שהוא סגור וכשיפתח אנחנו נלך ויהיה לך כיף.
וכשנפתח התפללתי שילך בקלות לה ולי ולהפתעתי כשהלכנו ביום שני והגענו לרחוב של הגן היא פתחה בריצה מרוגשת שגרמה לי להוזיל 2 דמעות של התרגשות והודיה.
כן, גם על ה'זוטות'
ילדה לא אמורה לבכות סתם בלי סיבה....אז את מבינה שמשהו קורה בגןמדובר במקרה שהיא חוותה אלימות בגן?
ממה שכתבת נראה שלא..
היא אמרה לי שלילדה טוב בגן אך היא לא רוצה לעזוב אותי
לפי הנכתב הסיבה היתה רגשית ולא אלימות כלפי הילדהילדה לא אמורה לבכות סתם בלי סיבה....אז את מבינה שמשהו קורה בגן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים