התייעצות קניית גג האם משתלם?

• הוסף לסימניות
צריך רק לדעת שפרצלציה אפשר לעשות רק במקרים מסוימים, והתנאי הבסיסי שהתב"ע מאשרת את סך הדירות בחלקה ותת חלקה. אני מעריך שזה הסיבה שכל הטאבו משותף במו"ע וב"ע לא עושים פרצלציה כי זה לא אפשרי, כי ניצלו את מקסימום מספר הדירות האפשרי.
לזה יכול לעזור שינוי תב''ע

• הוסף לסימניות
צריך רק לדעת שפרצלציה אפשר לעשות רק במקרים מסוימים, והתנאי הבסיסי שהתב"ע מאשרת את סך הדירות בחלקה ותת חלקה. אני מעריך שזה הסיבה שכל הטאבו משותף במו"ע וב"ע לא עושים פרצלציה כי זה לא אפשרי, כי ניצלו את מקסימום מספר הדירות האפשרי.
הרבה פעמים אפשר לבקש הקלות ואז אפשר לפעמים להוסיף דירות (אכן לא תמיד)
אבל הסיבה שלא עושים את זה היא בגלל שאין שום רווח כלכלי בזה, לרוב הדירות נמכרות סה"כ בפער של 200K-300K הנחה ממחיר השוק וזה בגדול כמה שעולה הפרצלציה ולכן הרבה יותר קל למכור ולקנות, זה הרבה פחות פרוצדורה ואין רווח

• הוסף לסימניות
בלת"ק
באשדוד היה שנוי תב"ע רציני בכל רובע ז'
אומרים שעכשיו שווה לקנות שם גג

• הוסף לסימניות
במ"ע וב"ע אין פרצלציה משום שהדירות כלל לא רשומות בטאבו, אלא בחברה משכנת ומנהל האזרחי.

(יתכן ויש אפשרות בעתיד לדברים אחרים, לא מתמצאת)

• הוסף לסימניות
במ"ע וב"ע אין פרצלציה משום שהדירות כלל לא רשומות בטאבו, אלא בחברה משכנת ומנהל האזרחי.

(יתכן ויש אפשרות בעתיד לדברים אחרים, לא מתמצאת)
שוב, פרצלציה עושים בכל בניין בשלב האכלוס, אז מחלקים את הבניין לדייריו וזה לא משנה אצל מי הרישום
ואכן לעשות פרצלציה זה תהליך מסובך ויקר, ומעבר לקו הירוק במנהל האזרחי הוא מסובך ויקר שבעתיים כפי שאמרתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה