מאמינה שזה כל מה שלא הצליחו למכור בשנים האחרונות,
ופגומים.
המחאה שלהם היא על עלויות המיסים שיבוא אישי באינטרנט- נטול מיסים אלו-היום רובם מזמינים באינטרנט אז לכן לחנויות במקומות כאלו נשאר סטוקיםםםםם........
זו התארגנות של עשרות בעלי עסקים - לא צריך לזלזלאז כנראה שזה לא הפסד כזה גדול אם יש כסף לרמקולים
לא הייתי הולכת כי רק מלתאר לעצמי מה ילך שם אני נחרדת.
רק תסבירו לי מה הקשר לכחלון?
הוא המציא את הפטור הזה, לא???
אז מה הם עירבבו אותו כאן בכלל......
ואני בעד הפטור!!!
רק תסבירו לי מה הקשר לכחלון?
הוא המציא את הפטור הזה, לא???
אז מה הם עירבבו אותו כאן בכלל......
ואני בעד הפטור!!!
עזבו עכשיו פוליטיקה ופרשנות פוליטית..הם מבקשים שגם להם יהיה פטור ממס על ייבוא. ואם לא, אז שיעלה את המס ללקוחות.
יחסית, בקשה הוגנת. (בהנחה שההנחה שהם יקבלו תתגלגל אלינו).
עזבו עכשיו פוליטיקה ופרשנות פוליטית..
בשעה 15:00 החגיגה מתחילה..![]()
את מכירה את האזור??סתם מענין,
איפה יש ברחובות הקטנים האלו מקום להכניס את כל היצרנים והסחורות?
את מכירה את האזור??
זה מקום קטן??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים