פשוט מאדנכתב ע"י SPOT;1219095:מעניין,
כל פעם שבאים אלי לקוחות להצטלם מהמגזר הלא חרדי ,והם רואים את האלבומים שבסטודיו
(שכמובן רובם שם עם בגדים זהים)
יש להם איזה הערה בנושא הנ"ל
באמת מעניין למה זה כל כך מקומם...
זאת בדיוק הדוגמה ההפוכה...נכתב ע"י פוסטר;1219100:כי שם אם אתה לא משוגע (גוונים בשיער, פירסינג, קעקועים בכל הגוף וכו') בגדים משונים
כבר ראיתי אנשים שהולכים אותו זוג נעלים בכל רגל -צבע שונה!
אז אתה באמת לא קיים!!!
אצלנו יכולים לבוא 700000 אלף איש בבגדים שחור לבן, וכל אחד מרגיש שביכולתו ובכוחו ובקשר עם בוראו להפוך עולמות, ולשנות סדרי העולם.
אני רואה שהוצאתי ממך כל כך הרבה עצבים, עד שנידבת בשמחה כל כך הרבה ככככככככככככככככככככ וקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקנכתב ע"י פוסטר;1219122:לא הבנתי איך זה ההיפך.
הגברים החרדים לבושים אותו דבר, ועדיין אף אחד לא מרגיש בכלא, מי שכן מוזמן להחליף תלבושת .
מה זה קשור לטעם של האמא? ולמה אתה בטוח כל כל שכככככככככככככל האמהות בעולם מלבישות את הילדים שלהם , רקקקקקקקק כי השכנה חושבת שזה יפה? מאיפה יש לך את הביטחון למחוק מעל פני האדמה סגנון של אלפי אמהות כי כך הן אוהבות לראות את הילדים שלהם , וזה מרחיב להם את הלב, ונותן להם אושר לראות את כל המאה ילדים שלהם לבושים אותו דבר בגאוות יחידה והרגשת שייכות?
זה ממש זלזול באינטלגציה של האנשים.
זכותך לא להתחבר לסגנון ולא להבין אותו, אך אין לך זכות לזלזל בטעם אישי.
נכתב ע"י קקטוס;1219131:אני רואה שהוצאתי ממך כל כך הרבה עצבים, עד שנידבת בשמחה כל כך הרבה ככככככככככככככככככככ וקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
זה לא הופך את הטיעון שלך ליותר חזק.
טעם אישי הפירוש הפשוט שלו זה הטעם האישי של מי שלובש את הבגד, לא של זאת שמלבישה את הבגד.
למרות = שונה מבגלל
למרות שכל האנשים לבושים באותו בגד, עדיין זה כבוד שיש להם דעות שונות.
ייחודיות זה לגמרי להפך, בן יחיד זה מושג שונה לחלוטין.
וגאוות יחידה?
זה שאמא בחרה שכולנו נלבש נעלים בצבע בורדו, חצאית בצבע שמיר, וחולצה עם קווים בצבע בז' וטורקיז, וכיתתה את רגליה ברחובות העיר רק כדי למצוא את מידה 16....
זה ממש ממלא את הילדים בגאוות יחידה,
פשששששששששייייי
איזה אימא צדיקה, משקיענית וטובה יש לנו, פשוט לראות ולספר לעולם.
צריך להראות את זה בתקשורת, שכל החילונים יראו: "אנחנו לא משקיעים רק בעולם הבא, הנה, גם בעולם הזה, תראו איך אנחנו מלבישים את הילדים, תקנאו.."
אמן,נכתב ע"י פוסטר;1219133:בהצלחה![]()
נכתב ע"י קקטוס;1219131:אני רואה שהוצאתי ממך כל כך הרבה עצבים, עד שנידבת בשמחה כל כך הרבה ככככככככככככככככככככ וקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
זה לא הופך את הטיעון שלך ליותר חזק.
טעם אישי הפירוש הפשוט שלו זה הטעם האישי של מי שלובש את הבגד, לא של זאת שמלבישה את הבגד.
למרות = שונה מבגלל
למרות שכל האנשים לבושים באותו בגד, עדיין זה כבוד שיש להם דעות שונות.
ייחודיות זה לגמרי להפך, בן יחיד זה מושג שונה לחלוטין.
וגאוות יחידה?
זה שאמא בחרה שכולנו נלבש נעלים בצבע בורדו, חצאית בצבע שמיר, וחולצה עם קווים בצבע בז' וטורקיז, וכיתתה את רגליה ברחובות העיר רק כדי למצוא את מידה 16....
זה ממש ממלא את הילדים בגאוות יחידה,
פשששששששששייייי
איזה אימא צדיקה, משקיענית וטובה יש לנו, פשוט לראות ולספר לעולם.
צריך להראות את זה בתקשורת, שכל החילונים יראו: "אנחנו לא משקיעים רק בעולם הבא, הנה, גם בעולם הזה, תראו איך אנחנו מלבישים את הילדים, תקנאו.."
נכתב ע"י קקטוס;1219135:אמן,
משמח אותי שיש תקווה לשינוי
רק קצת חושבים, והופ... זה נשמע הגיוני, אבל באמת צריך לנער המון קיבעון, אבל לאט לאט...
כשמתרגלים למשהו שנראה כל כך נורמלי בסביבה, הנורמלי נראה לא נורמלי..
את נתפסת לדוגמאות, לחיצוניות של הדברים, וחבל..נכתב ע"י פוסטר;1219146:תראה, אני בתור אמא שרוצה ואוהבת להלביש לילדים את אותו הדבר, כנראה מטומטמת, נכון?
כי , אם אני מלבישה להם את אותו הדבר, אז אני לא ממש מבדילה בינהם, ואני מגדלת את כולם בדיוק אותו דבר, ושולחת את כולם בדיוק לאותם החוגים, ומדברת עם כולם בדיוק באותה השפה, ומכינה לכולם בדיוק את אותו הסנדוויץ, ונותנת לכל הילדים את אותו כמות האהבה , וגם באותה הדרך, ומודדת את הרגשות שלי במשקל דיגיטלי, כדי שכולם יקבלו בדיוק בדיוק אותו הדבר. כך אף אחד לא מרגיש ייחודי, ולא מרגיש בין יחיד, אלא כמערכת אוטומטית משומנת היטב.
בקיצור אני עסוקה בלגדל את הילדים בתנאים של כלא, אז אין לי כל כך הבנה בדברים הנשגבים שכתבת,
אז כתבתי לי בהצלחה, אולי יום יבוא ואבין אותם![]()
נכתב ע"י קקטוס;1219150:את נתפסת לדוגמאות, לחיצוניות של הדברים, וחבל..
הרעיון הפשוט שאני מנסה לומר:
רוצים להלביש באופן אחיד - שיהיה לבריאות
אל תקראו לזה ייחודיות!!
זה הבל שאי אפשר לחזור עליו יותר מידי פעמים
נכתב ע"י קקטוס;1219150:את נתפסת לדוגמאות וחבל..
אל תקראו לזה ייחודיות!!
התנצלות:נכתב ע"י סתם;1219156:זה ייחודי, זה מתוק, כמה שיותר !
לעצבן אותך יותר... , היום גם נשים/אחיות / גיסות באירוע (חתונה) לובשות אותו הדבר,
לא על זאת גאוותינו
אבל על זאת שמחתינו!
העיקר שילכו בדרך התורה
צנועים,מסודרים, נקיים, ולבושים לפעמים סט![]()
נכתב ע"י קקטוס;1219150:את נתפסת לדוגמאות, לחיצוניות של הדברים, וחבל..
אל תקראו לזה ייחודיות!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //