קורת גג

פורום נדל"ן. דירות ונכסים.
עדכונים ודיונים על מחירי קורת גג ופתרונות לדיור. מחיר למשתכן ודירה בהנחה.
מנהל הפורום: ירמי וולדמן

מאמרים אחרונים באתר

מעשה בזוג צעיר
שקיבל ביום בהיר
טלפון מאיש שעיר
"זכיתם במחיר
למשתכן בעיר
חלומית למכביר".

חלפה שנה חלפו שנתיים,
היתה קורונה, גם גל שני בינתיים,
ואז, אחרי כל כך הרבה טיים,
קיבל הזו"צ הזמנה למחרתיים,
לבחור דירה תוך שעתיים.

הזו"צ עשה מאמצים
הגיע מעונב לאולם הזוכים,
וגילה לתדהמתו כי הוא יחיד בין רבים
כמה? יותר ממאתיים חמישים
אנשים שזכו ולבחור דירה רוצים.

נו, הזו"צ לא מתלונן
לתורו בסבלנות מתכונן
על דירה אחד הוא מתכוונן
וברוך השם, הנציג, רונן
אמר "היא שלכם!" בקול מתרונן.

חלפה עוד שנה
הזו"צ חלומות בנה
והנה הגיעה הזמנה
לבחור את עיצוב הפנים ברננה.

נסע שוב הזו"צ
התיישב מול פקיד קצת לחוץ,
שהראה להם את חומרי השיפוץ
והם, איך לומר, עשו פרצוף חמוץ.

קרמיקות מתקופת הברונזה,
אמבטיות, מה נגיד, "זה לא זה".
וניאגרות, אל תזכירו לנו את זה,
מתקופת התש"ח, או משהו כזה.

"אי אפשר להוסיף קצת מזומן
ולשדרג את החומרים למשהו יותר מעודכן?"
תמהו הזו"צ מול הפקיד המעונן
שרק סימן להם 'לא' מהונהן.

ונמאס לי כבר לחפש חרוזים,
אז פשוט אשאל כאן בלי גינונים,
למה זה ככה? למה לא לאפשר לי
לעצב את פנים הדירה איך שבא לי?
אני הרי אמור, ביום מן הימים,
להשכיר את הדירה לכל המרבה במזומנים,
ומי שמכיר קצת שיווק ומכירה,
יודע שאם אתה אחד ממאתיים חמישים מציעי סחורה,
אין שום סיבה שיקחו דווקא אותך
אלא אם הנראות החיצונית היא משהו פצצה!
אני מתעניין על שכונת בר אילן בבית שמש ורוצה לדעת האם השכונה ראויה למגורי חרדים? מחד יש מאות משפחות מנגד אין שירותים בסיסיים לפחות זה הרושם מי יודע? למי להאמין שלחו לי הסכם של העירייה עם הליכוד שלא לתת הקצאות לחרדים בבר אילן ושאר מתחרדים, ומנגד שלחו לי ציטוט מעיתון חדש שמונטג מנסה לעזור לשכונה ואבוטבול מכנס גורמי מקצוע, בקיצור למה להאמין???

ציטוט מעיתון חדש
"מצוקת בר אילן
חבר המועצה משה מונטג ניצל את ההזדמנות של עיסוק בהקצאות והעלה את מצוקת המשפחות בשכונת בר אילן ואמר "לא משנה מהיכן משפחות אלו אם ממזרח אירופה או מאתיופיה הגיעו לשכונה הזאת מאות משפחות אין להם כיתות ואין להם גנים וצריך לדאוג להם.
מונטג הוסיף לא מדובר בנושא חדש אבל עכשיו שאנו מתקרבים לבחירות לחברי העירייה אסור לעסוק בעניין וצריך שהצוות המקצועי של העירייה יעסוק בעניין מנכ"ל העייריה, היועץ המשפטי. עכשיו אין תירוצים עכשיו המושכות בידים שלהם ואנו ממתינים לראות כיצד הם פועלים ודואגים לילדי השכונה".
"למה חרדים נכנסים בכלל לשכונה הזאת, מי ביקש מהם לרכוש דירות בבר אילן?" שאל אחד מחברי האופוזיציה "שלא יכנסו לשכונה הזאת ולא יבקשו מוסדות חינוך בשכונה שלהם", הוסיף נציג האופוזיציה.
"אני לא יודע מה זה שכונה שלהם, זו שכונה בבית שמש יש שם משפחות רבות וצריך לדאוג להם. הילדים הם ילדים בכל שכונה ואסור להכניס את הנושא של חרדים - חילונים לסיפור הזה חתם מונטג את בקשתו.
"אכן הדברים ידועים ובעירייה עסקו בכך רבות" השיב ראש העיר, "מגיע לילדים האלו הכל, ולכך כבר בימים הקרובים נכנס את כל גורמי המקצוע לבדוק כיצד ניתן למצוא פתרונות לילדים אלו".

הסכם קואליציוני עם הליכוד
upload_2018-7-26_12-31-23.png
דירה להשכיר- בית שמש רמה ה' / המשקפיים <רחוב נהר הירקון>
1739704522201.png
פרויקט בית שמש "משקפיים אקסקלוסיב" מבית דונה דום הוא פרויקט המאפשר לזוגות צעירים המוגדרים זכאים על ידי משרד השיכון לשכור דירה בבניין חדש, שנבנה ומנוהל על ידי חברת נדל"ן מובילה עם ניסיון רב, ונמצא בפיקוח ממשלתי.
במידה ולא נמצאתם זכאים ועדיין מעוניינים לגור אצלנו? אין בעיה! מגוון דירות מוצעות להשכרה ללא קשר לזכאותכם במשרד השיכון.
הפרויקט הוקם במסגרת רנטן מבית דירה להשכיר.
הרשמה להגרלת דירות בשכ"ד מפוקח בבית שמש משקפיים אקסקלוסיב תקופת ההרשמה 21/1/25-2/3/25 - מועד הגרלה 18/3/2025 - מועד פרסום תוצאות ההגרלה 25/3/2025
  • הסכם לטווח ארוך למשך 10 שנים
  • חוזה הוגן ושקוף בפיקוח המדינה
  • ללא דמי תיווך
  • שכר דירה ידוע מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה